ULTRASLAN BİLECİK UNİ'DEN SOSYAL ETKİNLİKLER

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan Ultraslan Bilecik UNİ grubu sosyal etkinliklerine devam ediyor.

06 Mart 2016 Pazar 12:58
1104 Okunma
ULTRASLAN BİLECİK UNİ'DEN SOSYAL ETKİNLİKLER

  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan Ultraslan Bilecik UNİ grubu sosyal etkinliklerine devam ediyor.

 


   Ultraslan Bilecik UNİ grubu sosyal etkinlikleri kapsamında Bilecik Huzurevini ziyaret etti, ardından da Sevgi Evleri gençleriyl halı saha maçı yaptı. Maç sonrası açıklama yapan Ultraslan Bilecik UNİ Başkanı Hakan Cumcum, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında etkinliklerine devam ettiklerini anlatarak, “Bir sosyal sorumluluk projesi varsa ortada bayrağı en önde Ultraslan Bilecik UNİ grubu olarak taşırız.


 

 Bilecik Sevgi Evleriyle düzenli bir etkinliğimiz bugüne özel değil. Her zaman onlarla halı saha maçlarında görüşüyoruz. Hem onlar için hem bizim için güzel bir etkinlik oluyor. Onlar asla yalnız değiller, bizler her zaman ablaları, abileri olarak yanlarındayız. Huzurevi ziyaretlerini ise, elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz.

 

 

 Bu seneki huzurevi ziyaretimizde sadece Ultraslan Bilecik UNİ Bayan Grubu olarak gidildi. Çok keyifli vakit geçirdik. Bunlar güzel şeyler. Biz yine her zaman sosyal sorumluluk projelerinde en önde olacağız ve elimizin uzandığı herkesin yanında olmaya çalışacağız” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 06.03.2016 12:58
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKMaçHalı Saha
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle