STAT ÇÜRÜK ÇIKTI

Bilecik Edebali Stadının çöken çatısının geri kalan kısmı da indirilerek stadın üstü komple açık kalacak.

07 Ağustos 2015 Cuma 04:19
1857 Okunma
STAT ÇÜRÜK ÇIKTI

Bilecik Edebali Stadının çöken çatısının geri kalan kısmı da indirilerek stadın üstü komple açık kalacak.  

 

 

  Yaklaşık 20 sene önce inşa edilen ve geçtiğimiz kış ayında yoğun kar yağışı sebebiyle çatısının bir kısmı çöken Bilecik Edebali Stadının geri kalan çatısının, bilirkişi tarafından verilen “Çürük” raporunun ardından tamamen kaldırılacağı bildirildi. Bilecik’i Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da temsil edecek olan takımın maçlarını oynayacağı ve merkezde BAL standartlara en uygun tek stat olan Bilecik Edebali Stadının çatısının uzun zamandır onarılmaması spor camiası tarafından endişe ile takip ediliyor.

 

 

Konu hakkında Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilerinden alınan bilgiler doğrultusunda, bilirkişilerinin stadın çatısından yaptığı incelemeler sonucu tehlikeye yol açacağı anlaşılarak “Çürük” raporu verildiği belirtildi. Açıklamada, “En geç 2-3 gün içinde stadın çatısının geri kalan kısmının yıkılması için ihale yapacağız.

 

 

Bu ihale sonucu bir hafta içinde çatı tamamen kaldırılır. Kırılan bozulan koltuklar ve yıkılan yerler tamir edilerek stat,2015-2016 sezonuna hazır hale gelecek. Stadın üstünün kapanması konusunda şuan için bir gelişme yok. İlerleyen zamanlarda Bakanlık tarafın bütçe oluşturulduğu zaman üstü en güzel şekilde kapanır” denildi.

 

Son Güncelleme: 07.08.2015 04:19
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKçatıStatçürük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle