Son Periyota 15 Sayı Farkla Girdik 1 Sayı Fark ile Kazandık

Türkiye Basketbol 3. Lig (TB3L) A Grubu 6. hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor, Bursa Gemlik Gücümspor'u 68-67 yendi.

23 Kasım 2014 Pazar 16:11
4497 Okunma
Son Periyota 15 Sayı Farkla Girdik 1 Sayı Fark ile Kazandık

  Türkiye Basketbol 3. Lig (TB3L) A Grubu 6. hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor, Bursa Gemlik Gücümspor'u 68-67 yendi.

 

 

 Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynanan TB3L A Grubu 6. hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor Gemlik Gücümspor'u 68-67 skorla yenerek ilk galibiyetini aldı. Maça Cemal Uysal, İbrahim Beyazıt, Uğur Arı, Ökkeş Yıldız, Emrah Alkaç 5'i ile başlayan Bilecik Belediyespor ilk periyodu 16-12 önde geçti.

 

 

İkinci periyoda hızlı başlayan Bilecik Belediyespor Uğur Arı ve Cemal Yılmaz'ın bulduğu sayılar ile ilk yarının sonuna 32-29 önde girdi. İlk yarının son dakikalarında Bilecik Belediyesporlu Ökkeş Yıldız girdiği bir mücadele sonrası sakatlanarak soyunma odasına taşındı. İkinci yarıda taraftar baskısını arkasına alarak Bilecik Belediyespor, İbrahim Bayazıt ve Ecmel Yılmaz'ın iyi oyunu ile 3. periyoda 55-41 önde girdi. Son periyoda daha hırsı ve istekli başlayan Gemlik Gücümspor'da Erdem Güler ve Berkay Yunus'un bulduğu üçlük atışlara karşılık veremeyen Bilecik Belediyepor, son periyotta sıkıntı yaşadı.

 

 

Bilecik Belediyespor'un en iyileri arasında yer alan İbrahim Beyazıt, Ecmel Yılmaz, Uğur Arı ve Cemal Yılmaz'ın 5 faulle oyun dışı kalması ve Bilecik Belediyespor Baş Antrenörü Yeşer Karabulut'un itirazdan dolayı hücum faul olmasına rağmen Bilecik Belediyespor maçı 68-67 kazanarak, 6 haftanın sonunda ilk galibiyetini aldı.

 

 

 Maç sonunda görüşlerinin belirten Bilecik Belediyespor Baş Anternörü Yeşer Karabulut, 5 haftadır yenildiklerini ve üzerlerinde bir stres oluştuğunu belirtti. Karabulut, "Buda sahaya yansıyor aslında 15 sayı civarında öndeydik. Bu bölümde maçı daha rahat kazanabilirdik. Galibiyet alamamazın bize baskı yaratıyor. İnanın bu TB3L  yer alan takımlar arasında en az bütçeye sahip olan takımlardan biri biziyiz ve TB3L yükseklince  bu ligin karibeside yüksek oluyor.

 

 

 Bakın önemli olan bir şeye deyineyim; Beko Basketbol Ligi'nde 6 yabancı oyunuyor. Böyle olunca oyuncular 2 ve 3 lige geldiler ve bu ligin katitesi yükseldi. TB3L'deyiz Bilecik bunun daha yeni farkına varıyor. Bu maça zor oldu adepte olmak ve bu takımı TB3L'den düşürmemeye çalışacağız. Seyircimizin gösterdiği katlı işle bu maçı kazandık. Oyuncularımını kutluyorum iyi mücadele edip iyi koştular" dedi.

 

 

 

Son Güncelleme: 23.11.2014 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle