SAHA VE OLUMSUZ KOŞULLARA RAĞMEN BİLECİKSPOR KAZANMASI BİLDİ

Bilecik 1. Amatör Lig 12’nci hafta müsabakasında, Bilecikspor zorlu Karaköy deplasmanında kazanması bildi.

14 Aralık 2015 Pazartesi 09:38
1649 Okunma
SAHA VE OLUMSUZ KOŞULLARA RAĞMEN BİLECİKSPOR KAZANMASI BİLDİ

 Bilecik 1. Amatör Lig 12’nci hafta müsabakasında, Bilecikspor zorlu Karaköy deplasmanında kazanması bildi.  

 

 

  Karaköy Toprak Saha ’da oynanan Bilecik 1. Amatör Lig 12’nci hafta müsabakasında, Karaköyspor kendi saha seyircisi önünde Bilecikspor’a 4-0 yenildi. Toprak saha olmasından dolayı rakip takımlarının zorlandığı Bilecik’in Pazaryeri İlçesine bağlı Karaköy’de oynanan müsabakaya kötü başlayan Bilecikspor, ilk yarıda pozisyon bulmakta güçlük çekti. Karaköyspor’un ilk yarıda bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı 0-0’lık skorla geçildi.

 

 

  İKİNCİ YARIDA GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

 

  İkinci yarıya hızlı başlayan Bilecikspor, maçın 46’ncu dakikasında Tolga Burulday’ın golü ile 1-0 öne geçti. Bu gol sonrası ataklarını arttıran Bilecikspor maçın 50’nci dakikasında Celal Daş ile durumu 2-0’a getirerek rahat bir nefes aldı. Bu gol sonrası rahatlayan Bilecikspor arka arkaya ataklar bulmaya başladı.

 

 

 2’inci golden 2 dakika sonra Tolga Burulday’ın müthiş golü ile farkı 3’e çıkarak kırmızı şimşekler oyunun hakimiyetini eline geçirdi. Maçın 60’ıncı dakikasında defansın büyük hatasını fırsatına çeviren Celal Daş takımının 4-0 öne geçirdi. Bu gol sonrası 2 topu direkten dönen Bilecikspor zorlu Karaköy deplasmanında kazanmasını bildi. Bu galibiyet sonrası Bilecikspor puanını 30’a çıkarken, Karaköyspor ise 15 puanda kaldı.

 

 

  MAÇ SONU

 

  Maç sonunda maçı değerlendiren Bilecikspor antrenörü Fatih Savak, zor şartlar altında oynadıkları müsabakayı kazanmasını bildiklerini belirterek, “İlk yarıda sıkıntılar yaşadık. Çünkü alışkan olmadığımız bir saha idi. İkinci yarıda birkaç taktik değişikliği ile bide golü erken bulmamız maçı çözmemize neden oldu. Haftaya Vezirhanspor maçını da kazanarak yolumuz devam edeceğiz” dedi.

 

 

  Maç sonunda maçın orta hakemi Barkın Kara’ya Karaköysporlu futbolcular ve taraftar büyük tepki gösterirken, Karaköysporlu bir futbolcu ise Bilecikspor otobüsüne girerek futbolcularla tartıştı.

 

 

 Ayrıca, 3 gol asisttini yapan kaleci Hakan Dura göz doldururken, sahanın etrafındaki taşlar ise dikkat çekti.

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 14.12.2015 09:38
Anahtar Kelimeler:
SporBİLECİKKaraköy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle