OSMANELİ'NDE KIRMIZI ŞİMŞEK ÇAKTI

Bilecik 1. Amatör Lig 18. hafta futbol müsabakasında Bilecikspor deplasmanda Osmaneli Gençlerbirliği Spor’u 1-0 yendi.

08 Mart 2015 Pazar 14:24
2913 Okunma
OSMANELİ'NDE KIRMIZI ŞİMŞEK ÇAKTI

  Bilecik 1. Amatör Lig 18. hafta futbol müsabakasında Bilecikspor deplasmanda Osmaneli Gençlerbirliği Spor’u 1-0 yendi.  

 

 

  Osmaneli İlçe Stadı’nda oynan Bilecik 1. Amatör Lig 18. hafta futbol müsabakasında Bilecikspor deplasmanda Osmaneli Gençlerbirliği Spor’u 1-0 yenerek puanını 37’e çıkardı. Yoğun güvenlik önlemleri altında oynanan müsabakada iki takım oyuncuları karşılıklı buldukları atakları gole çevirmeye çalıştılar. Gergin bir ortamda maçın 44’üncü dakikasına Bilecikspor Ertuğrul Güllük’ün ayağından bulduğu gol ile durumu 1-0 getirdi.

 

 

 Bu gol sonrası ilk yarıda başka gol olmadı. 2’inci yarıya iyi başlayan her iki takım maçın 50’inci dakikasında Osmaneli Gençlerbirliği Spor 10 kişi kaldı. Bu kart sonrası ortam iyice gerilince hakem sarı kartlara başvurdu. Maçın 80’inci dakikasından sonra tek kale oynayan Osmaneli Gençlerbirliği Spor golü bulamayınca maç 1-0 Bilecikspor üstünlüğü ile kapandı.

 

 

  Maç sonunda maçı değerlendiren Bilecikspor antrenörü Fatih Savak, zorlu bir maça çıktıklarını belirterek, 6 puanlı bir maçtı. Bu maçı alarak 2’inci sırada bulunan Osmaneli Gençlerbirliği Spor ile puan farkını 2’ye indirdik. Haftaya çok önemli bir maça çıkacağız. Lider ile karşılaşacağız bu maçı da alarak rahatlamak istiyoruz” dedi.

 

 

  Maç sonunda Osmaneli Gençlerbirliği Spor taraftarları ile Bilecikspor taraftarları arasında yaşanan olaylar sebebiyle konuk takım taraftarları ve oyuncuları 1 saat sonra stadı terk etti. Bilecikspor'un kalecisi Hakan Dura sergilediği güzel oyun ve kurtarışlarla kalesini gole kapatarak alınan 3 puanın etkili ismi oldu.

 

 

 Maçı Osmaneli Kaymakamı, Edip Çakıcı, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri ile çok sayıda taraftar katıldı.

 

 

Son Güncelleme: 08.03.2015 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle