BU TAKIMA NE OLDU..........

Türkiye Basketbol 3. Lig (TB3L) 23. hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor kendi saha ve seyirci önünde Ankara Orman Spor’a 59-79 kaybetti.

08 Mart 2015 Pazar 14:46
1304 Okunma
BU TAKIMA NE OLDU..........

  Türkiye Basketbol 3. Lig (TB3L) 23. hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor kendi saha ve seyirci önünde Ankara Orman Spor’a 59-79 kaybetti.  ,

 

 

  Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanan Türkiye Basketbol 3. Lig (TB3L) 23. hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor kendi saha ve seyirci önünde Ankara Orman Spor’a 59-79 kaybederek gruptaki son sıradaki yerini korudu. Maça dengeli bir oyunla başlayan 2 takım karşılıklı buldukları sayılar ile birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar.

 

 

  İlk periyotu Ankara Orman Spor 14-10 skorla önde kapattı. İkinci periyota da üstün başlayan Ankara Orman Spor oynadığı oyun ile durumu 32-21 getirdi ve bu skor ilk yarında skoru oldu. Üçüncü periyota iyice oyundan düşen Bilecik Belediyespor yakaladığı pozisyonları sayıya çeviremeyince üçüncü periyotun sonunda 52-38 skor ile Ankara Orman Spor üstünlüğü ile geçildi. Son periyotta varlık gösteremeyen Bilecik Belediyespor, Ankara Orman Spor’un ataklarına karşı çıkamayan maç 59-79 Ankara Orman Spor üstünlüğü ile bitti.

 

 

  Maç sonunda Bilecik Belediyespor puanını 22’e çıkararak gruptaki son sıradaki yerini korudu.

 

Son Güncelleme: 08.03.2015 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle