O TAKIM BU SENE LİGE KATILMIYOR

Bilecik’i geçen sene Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden İl Özel İdare Spor bu sene lige katılmama kararı aldı.

05 Ağustos 2016 Cuma 12:39
2325 Okunma
O TAKIM BU SENE LİGE KATILMIYOR

  Bilecik’i geçen sene Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden İl Özel İdare Spor bu sene lige katılmama kararı aldı.  

 

 

  2015-2016 futbol sezonunda Bilecik’i BAL’da temsil ederek çıktığı sene küme düşen İl Özel İdare Spor, bu sene mücadele edeceği Bilecik 1. Amatör Lig’e katılmama kararı aldı. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Bilecik il binasında yapılan kura çekimi sonrası Bilecik 1. Amatör Lig’e İl Özel İdare Spor dahil 14 takım olması gerekirken, bu sebepten 13 takım mücadele edecek.

 

 

  “Biz amacımıza ulaştık”

 

  Konu hakkında açıklama yapan Bilecik İl Özel İdare Spor Kulüp Başkanı Fazlı Özmen, bu sene böyle bir karar aldıklarını belirterek, “Geçen sezon tüm hedeflerimize ulaştık. İlk olarak Bilecik 1. Amatör Lig’de şampiyon olduk. İyi ya da kötü ilimizi BAL’da temsil ettik. Ziraat kupasında mücadele ettik ve bu sene böyle bir karar aldık. Artık genç takımlarda faaliyet göstereceğiz. Burada yetiştirdiğimiz genç oyuncuları Bilecik 1. Amatör Lig’e göndereceğiz “dedi.

Son Güncelleme: 05.08.2016 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle