HASAN KOL OSMANELİ'NDEKİ OLAYLARI DEĞERLENDİRDİ

Bilecik 1. Amatör Lig 2014-2015 sezonu şampiyonu İl Özel İdarespor antrenörü Hasan Kol, Osmaneli’ndeki olayları değerlendirerek, yaşanan olayların kendilerinin üzdüğünün belirtti.

29 Nisan 2015 Çarşamba 06:49
1940 Okunma
HASAN KOL OSMANELİ'NDEKİ OLAYLARI DEĞERLENDİRDİ

 Bilecik 1. Amatör Lig 2014-2015 sezonu şampiyonu İl Özel İdarespor antrenörü Hasan Kol, Osmaneli’ndeki olayları değerlendirerek, yaşanan olayların kendilerinin üzdüğünün belirtti.

 

 

  Hasan Kol, Osmaneli Gençlerbirliğispor maçında rakip takımın oyuncuların çok centirmence bir mücadele örneği gösterdiklerini ve maçın bitmesine 5 dakika seyirciler tarafından bir takım olayların yaşandığını belirtti. Kol, “Osmanelili oyuncu dün yazdı çok üzüldüklerini, yapılanların çok kötü olduğunu söylediler ve özür diledi bizden kendi adlarına. Bir arkadaşım beni aradı ve Osmaneli Gençlerbirliği kurulduğundan beri takımın topçusuyum dedi. Osmaneli Gençlerbirliği hiç bir alakası yok 5 tane kendini bilmez, dengesizin yaptığı şeyler dedi. Galibiyetinizi kutlarım dedi. Bu ne kadar güzel bir dostluk. Ben de dedim ki sizinle alakası olmadığına eminim inanın sahada müthiş mücadele oldu fakat en kötüsü maçın muhteşemliğinin değil maç sonunun konuşulması kötü bir hatıra olacak.

 

 

Bu arada sizin kulübün zarar görmesi de cabası. Orada bize yaklaşık 200 taraftar saldırdı. Birinde bıçak olsa bizi bıçaklasalar bir futbolcu ölse, şampiyon olmuşuz ne yazar. Adamlar alkollüydü. Bize dedi ki orada polis tam çıkarken maç bitiminde soyunma odalarına koşarak gideceksiniz. Oraya yakın tribüne ittirmeye çalıştılar. 200, 300 kişiyi aynı anda tel örgüleri ittirmeye çalışınca bir arbede oldu, sonra gaz. Gaz olunca bu sefer hepten çığırından çıktı. Sahaya girdiler, polise bir şey  yapamadı. Ben 6 sene boyunca Osmaneli sporda top oynadım, 6 tane şampiyonluk yaşadım. 1 kere bile böyle bir şey olmadı” dedi.

 

 

  “EMNİYET ASKF BURADA MAÇ OYNATMANIN RİSKLİ OLDUĞUNU BİLDİRDİĞİNİ DUYDUM”

 

 Osmaneli’nde yaşanan olaylarda polisin yaptığının belki yanlış olduğunu belirten Kol, “Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli kişilerden Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na burada maç oynanamayacağını, oynansa da güvenlik açısında riskli olduğunu bildirdiği gibi bir şey duydum. Ne derece doğru bilmem. Ben buraya maç koydum güvenliği Amatör Spor Kulüp Federasyonu mu sağlar? Tabi ki Emniyet Müdürlüğü konseyi mi toplayacak. Bu sefer polis mi suçlu oldu veya maç sonu biz mi suçlu olduk.

 

 

Tribüne birisi bir hareket mi yaptı. Zaten yaparlarsa benim yanımda olamazlar. Ben Osmaneli’nin taraftarını çok iyi bildiğim için o Abazaların, lastikçi İsmet’leri bildiğim için Osmaneli taraftarının böyle bir şey yapacağı aklımdan hayalimden geçmezdi” dedi.

Son Güncelleme: 29.04.2015 06:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle