HAKEM CAMİASI KARIŞIK

Bilecik’te oynanan bir amatör lig müsabakasında maçın birinci yan hakemi seremoniden sonra diğer hakemlerle fotoğraf karesine girmedi.

27 Şubat 2017 Pazartesi 12:30
4006 Okunma
HAKEM CAMİASI KARIŞIK

  Bilecik’te oynanan bir amatör lig müsabakasında maçın birinci yan hakemi seremoniden sonra diğer hakemlerle fotoğraf karesine girmedi. 

 

 

  Bilecik Edebali Stadında oynanan Bilecik 1. Amatör Lig takımlarından Bilecikspor- Vezirhanspor maçı öncesi gerçekleştirilen seremoniden sonra maçın birinci yan hakemi Mustafa Kurnaz, takım kaptanlarıyla fotoğrafa girmek istemedi. Maçın orta hakemi Gökhan Keskin ve ikinci yardımcı hakem M. Bahattin Varışlı, takım kaptanlarıyla fotoğraf karesine girerken İl Hakemi Mustafa Kurnaz’ın bu manidar davranışı gözlerden kaçmadı. 

 

 

ŞİMDİ İL HAKEM KURULU BAŞKANINA SORUYORUZ

 

-Hakemler arasında huzursuzluk mu var?

-Bu hafta ki Bilecikspor maçının orta hakemi Gökhan Keskin’ın maç öncesi stat kontrolü yapmaması, korner bayraklarının maç başlamadan 1 dakika önce takılmasına ne diyorsunuz?

 

 

-Geçen hafta Yeşilyurt- Bilecikspor orta hakemi İsa Yaldız, bu hafta yönettiği 1299 Bilecik Kulübü- Akpınar maçının yine orta hakemiydi. İsa Yaldız maç öncesi ısınırken sakatlandı. Perşembe günü yapılan hakem antrenmanlarına kaç hakem katılıyor? Katılmayanlara neden görev veriliyor?

 

 

-Bölgesel Hakem Onur Kemal Sağaslan neden Bilecikspor maçlarına verilmiyor?

-Vezirhanspor 1308 Osmaneli Belediyespor maçının hakemi Barkın Kara’nın 3. Lig’de yönettiği maç performanslarından uzak kalmasını neye bağlıyorsunuz?

 

 

-İl Hakem Kurulu Başkanı Sedat Kara, yönetimindeki 2 kilit isim olan hakem atama ve gözlemci atama sorumluları Barış Yavaş ve Fatih Gündoğdu. Bu kişileri neden Bozüyük’ten seçtiniz, Bilecik’te hiç mi gözlemci yok?

-Bu yapılan gözlemci ve hakem atamalarında Bozüyüklü hakemlere kıyak mı geçiliyor?

 

 

Son Güncelleme: 27.02.2017 12:30
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHAKEM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle