EV SAHİBİ BİLECİK KIZ TAKIMI İLK MAÇINDA FARKLI YENİLDİ

Bilecik’in ev sahipliği yaptığı Liselerarası Genç Erkek ve Genç Kızlar Basketbol Müsabakaları bugün yapılan maçlar ile başladı.

17 Ocak 2015 Cumartesi 13:09
3389 Okunma
EV SAHİBİ BİLECİK KIZ TAKIMI İLK MAÇINDA FARKLI YENİLDİ

Bilecik’in ev sahipliği yaptığı Liselerarası Genç Erkek ve Genç Kızlar Basketbol Müsabakaları bugün yapılan maçlar ile başladı. 

 

 

  Bilecik’in ev sahipliğini yaptığı Liselerarası Genç Erkek ve Genç Kızlar Basketbol Müsabakalarına 23 takım katıldı. Ev sahibi Bilecik’in 1 erkek 1 bayan takımı çıkardığı müsabakalarda ilk maçı oynayan kız takımı Bilecik Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bakırköy Özel Oğuz Kaan Koleji’ne yenildi.

 

 

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda oynana müsabakanın ilk peridoyu 28-9 skorla Bakırköy Özel Oğuz Kaan Koleji önde geçti. İkinci periyota da üstün oynayan giren Bakırköy Özel Oğuz Kaan Koleji 48-17 sayı ile ilk yarının sonunda soyunma odasına gitti. Üçüncü periyotta varlı gösteremeyerek sadece 2 sayı üreten ev sahibi kız takımı Bilecik Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi bu periyotu 19-80 skorla geride kapattı.

 

 

Son periyotta oyunu ise dengeler değişmeyerek müsabaka Bakırköy Özel Oğuz Kaan Koleji 92-34 skorla kazandı.

 

 

Maç izleyenler arasından Basketbol İl Temsilcisi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünü temsilen ve protokolün olmaması gözlerden kaçmadı.

Son Güncelleme: 17.01.2015 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle