BU KADAR İLGİSİZLİĞE SONUÇ NORMAL

Bölgesel Lig (BAL) 9’uncu grup 4’üncü hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor kendi saha ve seyircisi önünde Balıkesir temsilcisi Erdekspor’a 3-0 mağlup oldu.

19 Ekim 2015 Pazartesi 05:13
2013 Okunma
BU KADAR İLGİSİZLİĞE SONUÇ NORMAL

  Bölgesel Lig (BAL) 9’uncu grup 4’üncü hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor kendi saha ve seyircisi önünde Balıkesir temsilcisi Erdekspor’a 3-0 mağlup oldu.  

 

 

  Bilecik Edebali Stadı’nda oynana BAL 9’uncu 4’üncü hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor kendi saha ve seyircisi önünde grup lideri Erdekspor’a 3-0 kaybederek gruptaki ilk mağlubiyetini aldı. Erdekspor bu aldığı galibiyet ile grupta 4’de 4 yaparak puanını 12’e çıkardı. Maça iyi Erdekspor kanatlardan Eren Çek’in ortaları ile gol bulmaya çalıştı. İlk yarıda tek kale bir futbol sergileyen Erdekspor sayısız gol pozisyonunu değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 sonuçla bitti.

 

 

  İKİNCİ YARI

 

  Maçın ikinci yarısında oyuna adapte olmuş bir futbol ile başlayan Bilecik İl Özel İdarespor rakibinin kalesinde nadirde olsa pozisyonlara bulmaya başladı. Maçın 60’ıncı dakikasında  Bilecik İl Özel İdarespor’lu oyuncu Miraç İbrahim Kiraz, Erdekspor kalecisi Önder Tiryaki ile karşı karşıya kaldı. Bu pozisyonu değerlendiremeyen  Bilecik İl Özel İdarespor, aynı pozisyonun devamında kalesinde kontra atak yedi.

 

 

 Bu atak sonucu Erdeksporlu oyuncu ceza sahası içinde düşürülünce maçın orta hakemi Neslihan Muratdayı penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Melis Volkan Ersuran penaltı vuruşunu gole çevirerek Erdekspor’u deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Bu gol sonrası ataklarını hız kesmeyen deplasman ekibi maçın 80’inci dakikasında Ozan Şamiloğlu’nun muhteşem golü ile durumu 2-0 getirdi.

 

 

 Bu gol oyundan düşen  Bilecik İl Özel İdarespor hücum bölgesinde etkisiz kalınca yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi. Maçın 90’ıncı dakikasında Fatih Yılmazlar’ın ayağından bulduğu golle durumu 3-0’e getiren Erdekspor maçı kazanması bildi.

 

 

  MAÇ SONU DEĞERLENDİRME

 

  Maç sonu maçın değerlendirmesi yapan Bilecik İl Özel İdarespor Antrenörü Hasan Kol, ilk yarıda oyunda varlık gösteremediklerini, ama kalelerini de gole kapattıklarını belirtti. Kol, “BAL’da ilk maçımıza seyircimiz önünde çıktık. Grubun liderine 3-0’lık bir skorla yenildik. Oyuncularım göstermiş oldukları özverili oyundan dolayı kutluyorum. Elimizden geleni yaptık. Haftaya İzmir temsilcisi Torbalıspor maçının hazırlıklarına hız kesmeden başlayacağız” dedi.

 

 

  Ayrıca, maça CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün,  18. Dönem SHP Milletvekili Tayfur Ün, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, Bilecik Giyim Mensucat Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Haşim Balcı ve çok sayıda taraftar izledi.

 

 

  Öte yandan Bilecik İl Özel İdarespor’un hiçbir maçına gelmeyen Bilecik İl Özel İdare Genel Sekreteri Halis Nalbant taraftarların tepkisine neden olurken, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir’de maça gelmeyen diğer bir isim oldu.

 

 

Son Güncelleme: 19.10.2015 05:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle