BİLECİKSPOR'A ÜLKÜ OCAKLARINDAN DESTEK

Bilecik Ülkü Ocakları tarafından Cafe Rotta’da verilen kahvaltı ile Bilecikspor, liderle bugün oynayacağı maça iyi bir moralle çıkmaya hazır.

17 Aralık 2016 Cumartesi 10:51
1210 Okunma
BİLECİKSPOR'A ÜLKÜ OCAKLARINDAN DESTEK

     Bilecik Ülkü Ocakları tarafından Cafe Rotta’da verilen kahvaltı ile Bilecikspor, liderle bugün oynayacağı maça iyi bir moralle çıkmaya hazır. 

 

 

      Bilecik 1. Amatör Lig 13’üncü haftasında karşılaşacağı grup lideri 1308 Osmaneli Belediye Spor maç sabahı Bilecikspor'a Bilecik Ülkü Ocakları tarafından kahvaltı verildi. Gerçekleştirilen kahvaltıya Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, Bilecik Ülkü Ocakları Başkanı Fazlı Güner, Bilecikspor İdari Menajeri Melih Karaçam, Bilecikspor Teknik Direktörü Hasan Kol, ülkü ocakları yöneticileri ve futbolcular katıldı.

 

 

    Bir şölen havasında geçen kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Bilecik Ülkü Ocakları Başkanı Avukat Mehmet Fazlı Güner, “Önemli bir karşılaşmaya çıkıyorsunuz. Bizlerin sizlere inancı tam. Namağlup bir şekilde ligin ilk yarısını bitireceğinize inanıyoruz. Güzel bir karşılaşma olsun” dedi. Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu ise, “Bu güzel kahvaltıdan dolayı Bilecik Ülkü Ocaklarına ve Başkanı Mehmet Fazlı Güner ve işletme sahibi Görgün Çoban'a teşekkür ediyorum. Bu güzel havayı sahaya yansıtacağımızı düşünüyorum” dedi.

 

 

   Futbolcular ve Bilecikspor yöneticileri de Güner’e teşekkür etti. Takımın havasının çok iyi olduğu gözlerden kaçmazken futbolcular maça hazırlanmak için Bilecik Edebali Stadı’na doğru yola çıktı.

Son Güncelleme: 17.12.2016 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle