BİLECİKSPOR KAZANARAK LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Bilecik 1. Amatör Lig 13’üncü hafta müsabakasında Bilecikspor, lider 1308 Osmaneli Belediye Spor’u yenerek liderliğe yükseldi.

17 Aralık 2016 Cumartesi 15:27
3463 Okunma
BİLECİKSPOR KAZANARAK LİDERLİĞE YÜKSELDİ

 Bilecik 1. Amatör Lig 13’üncü hafta müsabakasında Bilecikspor, lider 1308 Osmaneli Belediye Spor’u yenerek liderliğe yükseldi.  

 

 

 Bilecik Edebali Stadı’nda oynanan Bilecik 1. Amatör Lig 13’üncü hafta müsabakasında Bilecikspor lider 1308 Osmaneli Belediye Spor 1-0 yenerek 1 maç eksiğiyle 2 puan farkla liderliğe yükseldi. Maç öncesi taraftarının yoğun ilgisi gözlerden kaçmazken, iki takım oyunculara ve teknik heyet polislere çiçek verdi. Maça taraftar desteğini arkasına alarak başlayan Bilecikspor, maçın 3’üncü dakikasında Mustafa Bingöl’le 1-0 öne geçti.

 

 

 Bingöl gol sonrası formasını çıkararak t-shirtüne yazdığı, "Tek Millet, Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Devlet. Halep'te katliam var. İstanbul, Kayseri" yazısı ile büyük alkış aldı. Bu gol sonra orta sahada mücadele şeklinde geçen müsabakanın ilk yarında başka gol olmazken, ilk yarı Bilecikspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci yarıda da oyun karşılıklı ataklarla sonuçlanırken iki takım oyuncuları yüzde yüzlük net bir pozisyon üretemediler.

 

 

   Maçı Bilecikspor 1-0 kazanırken, maç sonunda 1308 Osmaneli Belediye Sporlu oyuncular maçın orta hakemi Mustafa Gökhan Keskin’e yoğun itiraz ettiler. Maç sonunda Bileciksporlu oyuncular galibiyet sevincini taraftarı ile doyasıya kutladı.

 

 

 Maç olaysız bir şekilde biterken, Bilecikspor 1 maç eksiğiyle 33 puanla liderliğe yükseldi. Ligde ilk mağlubiyetini alan 1308 Osmaneli Belediye Spor ise 31 puanda kaldı.

 

 

  “11’de 11 yaptık”

 

  Maç sonunda açıklama yapan Bilecikspor Antrenörü Hasan Kol, Kayseri'de yaşanan hain saldırıyı kınayarak, tüm ülkeye bağ sağlığı diledi. Kol, “Bugün buraya yürekten oynayan oyuncularımı kutlarım. Bugün yenerek 1 maç eksiğimiz ile 33 puana yükseldik.

 

 

    Grupta oynayacağımız 11’inci maçı da kazanarak aradaki puan farkını 5’e çıkarmak istiyoruz. Bu hafta ligin ilk yarısının son maçını oynadık. Bu arada erteleme maçımız olan Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor maçının hazırlıklarını devam edeceğiz. O maçı da alarak aradaki farkı açmak istiyoruz” dedi.

 

 

  “Liderliğe yükseldik”

  Maç sonunda taraftarlarla kenetlenen Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, önemli bir maçı kazandıklarını belirtti. Cinoğlu, “Bu maç ilk yarının dönüm maçı idi. 2 namağlup takımın mücadelesinde kazanan biz olarak liderliğe yükseldik. Bugün bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve yürekleri ortaya koyan futbolcularıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 17.12.2016 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle