ACIBADEM ÜNİVERSİTE: 86 - BİLECİK BELEDİYESPOR: 48

Türkiye Basketbol 3. Ligi (TB3L) A gurubu 2. hafta müsabakasında Acıbadem Üniversitesi, Bilecik Belediyesporu 86-48 skorla rahat geçti.

25 Ekim 2014 Cumartesi 10:53
2399 Okunma
ACIBADEM ÜNİVERSİTE: 86 - BİLECİK BELEDİYESPOR: 48

 Türkiye Basketbol 3. Ligi (TB3L) A gurubu 2. hafta müsabakasında Acıbadem Üniversitesi, Bilecik Belediyesporu 86-48 skorla rahat geçti.  

 

 

  İstanbul Acıbadem Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'nda oynanan mücadelede, Bilecik Belediyespor, TB3L’de oynadığı 2’inci maçını Acıbadem Üniversitesi ile büyük bir farkla kaybetti. Maçın her periyodunu üstün oynayan Acıbadem Üniversitesi ilk periyotta D. Kruszynski’nin bulduğu sayılar ile 16-8 önde kapattı. İkinci periyotta üstün oyununa devam eden Acıbadem Üniversitesi, 25 sayı üreterek oyununu taçlandırdı. 

 

 

  İkinci periyotta sadece 7 sayı üreten Bilecik Belediyespor ilk yarının sonuna 41-15 skorla geride girdi. İkinci yarıda daha iyi mücadele eden Bilecik Belediyespor, Özer Başsezgin ve Tuğrul Buğra Ceyhan’ın bulduğu sayılar ile üçüncü periyotta 24 sayı üretti. Buna karşılık Acıbadem Üniversitesi S. Çakmak ve M. Evren’in bulduğu sayılar ile üçüncü periyodu 66-39 önde geçti. 

 

 

  Son periyodda oyuna fazla varlık gösteremeyen Bilecik Belediyespor, maçı 86-48 kaybetti. İlk haftada Boluspor deplasmanında 69-80 skorla dönen Acabadem Üniversitesi 2’de 2 yaptı.

  Maç sonu açıklamada bulunan Bilecik Belediyespor Başantrenörü Yeşer Karabulut, Acıbadem Üniversitesinin güçlü bir takım olduğunu belirterek, “Grubun en güçlü takımlarından biri olan Acıbadem Üniversitesi kaybettik. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Takım olarak bugün kötü oyun oynadık. Haftayı bunun telafisini yaparak gurupta rahat bir nefes almak istiyoruz” dedi.

 

Son Güncelleme: 25.10.2014 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle