BİLECİK’TE KUŞ BAKIŞI HAÇ İŞARETİNE BENZEYEN BİNA

Bilecik Kredi Yurtlar Kurumlu'na ait bir prefabrike yapının 'Haç' amblemine benzemesi tepkilere neden oldu.

04 Şubat 2016 Perşembe 11:37
4007 Okunma
BİLECİK’TE KUŞ BAKIŞI HAÇ İŞARETİNE BENZEYEN BİNA

  Bilecik Kredi Yurtlar Kurumlu'na ait bir prefabrike yapının 'Haç' amblemine benzemesi tepkilere neden oldu.  

 

 

  Bilecik Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı sonrası konu hakkında Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Meclis üyeleri adına bir açıklama yapan Erdoğan Yeşil, Google Earth programında Bilecik’i izlerken gördükleri karşısında şaşkına döndüğü belirtti. Yeşil, "Osmanlı şehri Bilecik’ee böyle bir yapı yakışmıyor. Bu yapının bir de devlet kurumu olması bizleri derinden üzdü. Bu yapı yapılırken mimarisine, planına, projesine hiç mi bakılmadı? Ben şahsen gördüklerim karşısında çok üzüldüm.

 

 

 Osmanlı şehri ve Kurtuluş Savaşında kazanılan zaferlerle Türkiye Cumhuriyetinin kurulması yolundaki tüm engellerin yıkılmış ve büyük önder Atatürk’ün Batı Cephesi Komutanı Albay İsmet İnönü’ye gönderdiği kutlama telgrafında yer alan ‘Siz orada yalnız düşmanı değil, milletin makus talihini de yendiniz’ dediği bir şehirde yaşıyoruz. Bu şehre Osmanlı armalı, Ay Yıldızlı binalar yakışır” dediler.

 

Son Güncelleme: 04.02.2016 11:37
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHacBina
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle