''BİLECİK'TE TARIM YÜKSELEN BİR DEĞER''

Bilecik Valisi Şefik Aygöl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Eylül 2023 Pazartesi 11:08
52 Okunma
''BİLECİK'TE TARIM YÜKSELEN BİR DEĞER''

Bilecik Valisi Şefik Aygöl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.


Vali Şefik Aygöl Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş, İl Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile bir araya geldi. İl Müdürü Yoldaş, personel durumu ile bina, lojman, tesis ve araç durumları, tarım arazilerinin sulama durumu ve ilin hayvan varlığı, bitkisel ve hayvansal üretim, Bilecik'te tarım ve hayvancılık alanında devam eden ve uygulanacak olan projeler, kırsal kalkınma yatırımları ve bakanlığın desteklemeleri hakkında bilgi verdi.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nde yapılan görüşmede Vali Aygöl tarımın Bilecik'te yükselen bir değer olduğunu vurguladı. Bu değere sahip çıkmak istediğini belirten Aygöl "Bilecik'te tarım yükselen bir değerken bizler buna özen göstermeliyiz. Projelerimizi daha geniş kapsamlı yapmalıyız. Tarım burada çiftçilerle birlikte devam ediyor. Tarım üzerine çiftçilerimize yardımcı olabileceğimiz projeler yakında sizlerle buluşacaktır'' sözlerinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Köylü 2023-09-21 11:40:07

Satın valim ulaşım sorunumuz var köy yollarında yollar hep bozuk bi zahmet arabanıza gezip bakın

banner22

resim yükleresim yükle