BİLECİK BELEDİYESPOR BASKETBOL KULÜBÜ YARIN ZORLU ÇANKIRI DEMİRSPOR MAÇINA ÇIKACAK

Türkiye Basketbol 2. Lig ekibi, Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü hafta sonu oynayacağı Çankırı Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

05 Kasım 2016 Cumartesi 06:23
1094 Okunma
BİLECİK BELEDİYESPOR BASKETBOL KULÜBÜ  YARIN ZORLU ÇANKIRI DEMİRSPOR MAÇINA ÇIKACAK

   Türkiye Basketbol 2. Lig ekibi, Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü hafta sonu oynayacağı Çankırı Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 

 

 

  Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü pazar günü Bilecik İstasyon Kapalı Spor Salonu'nda oynayacağı Türkiye Basketbol 2. Lig B Grubu üçüncü hafta müsabakasında karışılacağı Çankırı Demirspor maçına, sabah erken saatte koşu ve öğleden sonra salon antrenmanı yaparak hazırlandı.

 

 

 

  Bu maça çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Bilecik Belediyespor Basketbol Kulübü Antrenörü Yeşer Karabulut, “Cezalı ve sakat oyuncumuz bulunmamakta. İlk maçı kendi evimizde İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne 2 sayı farkla kaybettik.

 

 

 Sonraki hafta iyi oynadığımız oyun sonucu son 2 periyotta yaptığımız basit hatalarla Ankara temsilcisi Orman Gençlik’e mağlup olduk. Bu hafta İstasyon Kapalı Spor Salonu'nda pazar günü saat 14.00’da oynayacağımız Çankırı Demirspor maçı bizim dönüm noktamız olacak.

 

 

 Bu maçı kazanarak seyircimize galibiyet yaşatmak istiyoruz. Zor bir maça olacak, bizim seyirci avantajımız var. Onlar geçen hafta deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni 68-82 skorla yendiler. Çok güçlü bir takım. Deplasmanda daha iyi oynuyorlar. Biz de iyi takımız ve bu maçta erken faul sorununu yaşadığımız ilk 2 maç gibi sıkıntı yaşamazsak maçı kazanabiliriz” dedi.

Son Güncelleme: 05.11.2016 06:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle