AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANI ECERTAŞ BİLECİK'TE

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, bir takım ziyaretler için Bilecik’e geldi.

05 Kasım 2016 Cumartesi 06:44
1480 Okunma
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANI ECERTAŞ BİLECİK'TE

  AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, bir takım ziyaretler için Bilecik’e geldi. 

 

 

  Genel Başkan Ecertaş, ilk olarak Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı ziyaret etti. Buradaki ziyarette, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ve Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat Can da hazırda bulundu. Başkan Yağcı’dan Bilecik ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi alan Ecertaş, daha sonra Bilecik Valisi Süleyman Elban’ı makamında ziyaret etti.

 

 

 Buradan Bilecik Şeyh Edebali Türbesine geçen Ecertaş, türbede dua ederek, Bilecik Belediyesi Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini gezdi. Bilecik Şeyh Edebali Türbesi yanındaki yörük çadırında AK gençlerle bir araya gelen Ecertaş, burada gençlere başkanlık sistemi, STK’ların önemi ve üniversitelerde yapılan konsey seçimleri hakkında bilgi verdi. Gençlerin sorularını yanıtlayan Ecertaş, son olarak Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş’ı makamında ziyaret ederek, Bilecik’ten ayrıldı.

 

 

 

  AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş’a ziyaretlerinde AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal, Ak Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz ve partililer eşlik etti.

 

Son Güncelleme: 05.11.2016 06:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle