YOĞUN ARAMA ÇALIŞMALARI SONUCU KAYBOLAN ÇOCUK BULUNDU

Bilecik'in Kendirli köyünde dün kaybolan çocuk yoğun aramalar sonucu şehir merkezinde bulundu.

13 Ağustos 2014 Çarşamba 08:20
2569 Okunma
YOĞUN ARAMA ÇALIŞMALARI SONUCU KAYBOLAN ÇOCUK BULUNDU

 Bilecik'in Kendirli köyünde dün kaybolan çocuk yoğun aramalar sonucu şehir merkezinde bulundu.

 

 

 Edinilen bilgiye göre; dün öğlen vakti Bilecik Merkez Kendirli köyünde kaybolan ve bütün gece jandarma ve arama kurtarma ekipleri tarafından aranan Erhan Aktul’a (14) Bilecik otogarında amcasının oğlu Cesim Aktul tarafından bulundu. 

 

 

 Geceyi Bilecik merkezde sokakta geçiren 14 yaşındaki Erhan Aktul bulunduktan sonra Çarşı Polis Merkezi amirliğine getirildi. Burada yapılan sorgusunun ardından Bilecik Devlet Hastanesine sağlık raporu için götürülen Erhan Aktul herhangi bir sağlık sorunu olmadığı bildirildi. Hem babası hem de köyün muhtarı olan Arif Aktul, dün akşamdan beri çocuğunu aramak için seferber olan başta Merkez Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplere ve komutanlarına, arama kurtarma ekiplerine ve Bilecik Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.

 

Yapılan kontroller sonrası Erhan Aktul ailesine teslim edileceği bildirildi.

 

Son Güncelleme: 13.08.2014 08:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle