YİNE YER YERİNDEN OYNADI

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, yeni yılın adalet ve demokrasiyi getirmesini dileyerek, "Bilecikliler yeni yıla coşkuyla girdi" dedi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
02 Ocak 2023 Pazartesi 12:44
501 Okunma
YİNE YER YERİNDEN OYNADI

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, yeni yılın adalet ve demokrasiyi getirmesini dileyerek, "Bilecikliler yeni yıla coşkuyla girdi" dedi.  


  Başkan V. Subaşı, Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan yeni yıl etkinlikleri çerçevesinde Atatürk Parkı’nda bir araya gelen binlerce Bilecikli, yeni yıla coşkuyla girdiğini belirtti. Subaşı, "31 Aralık Cumartesi akşamı saat: 18:00’da Bando Melodi şehir turu ile başlayan etkinlikler çerçevesinde saat 19:00’da Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi eğitmenleri tarafından Selanik Cafe’de piyano ve yan flüt dinletisi yapıldı.

Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlara çay ve mısır ikramının ücretsiz yapıldığı kutlamalarda Tolga İnci konseri ve Güney Bayraktar’ın DJ performansı saat 24:00’a kadar devam etti" dedi.


 "Yeni yıl çok ihtiyaç duyduğumuz adalet ve demokrasiyi getirsin’’

 Etkinliklere katılarak Bileciklilerin yeni yıl sevincini paylaşan Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, alandakilerin yeni yılını kutladı. Yeni yılın beraberinde demokrasi ve adalet getirmesi dileğini ifade eden

Belediye Başkan V. Subaşı, şunları söyledi:
 ‘’Öncelikle yeni yılın hepimize, sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyorum. Ama en çok da ülkemize şu anda çok ihtiyaç duyduğumuz adaleti getirsin, demokrasiyi getirsin. 2023 yılı çok kıymetli bir yıl. İşte bu yıl bizim ortak isteğimiz, demokrasinin ışığında yürüyeceğimiz bir yıl olmasıdır. Herkese mutlu yıllar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 02.01.2023 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle