ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

Bilecik Şeyh Edebali Üniversite’sinin düzenlemiş olduğu 2014 yılı bahar spor müsabakaları sona erdi.

22 Mayıs 2014 Perşembe 07:52
2933 Okunma
ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

 Bilecik Şeyh Edebali Üniversite’sinin düzenlemiş olduğu 2014 yılı bahar spor müsabakaları sona erdi.  

  2014 yılı bahar müsabakalarına basketbol erkekler ile voleybol erkekler ve bayan büyük saha futbol müsabakaları ile başlandı. Erkekler basketbol grubunun final maçında Bilecik Meslek Yüksekokulu'nu 59-43’lük skorla yenen Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, gurubun şampiyonu oldu.

 Voleybol bayanlar müsabakalarının final maçında ise, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’ni 3-0’lık setlerle yenen Pazaryeri Meslek Yüksekokulu şampiyon oldu. Voleybol erkeklerde de, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesini 3-0’lık setlerle yenen Osmaneli Meslek Yüksekokulu şampiyon oldu. Büyük saha futbol müsabakalarında finalde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini 2-0’lık skorla yenen Bilecik Meslek Yükselokulu şampiyon oldu.

  Şampiyon olan takımların kupaları, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sağlık Spor ve Daire Başkanı Faruk Ural ve Sağlık Şube Müdürü Battal Yılmaz tarafından taktim edildi.

Son Güncelleme: 22.05.2014 07:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle