NADİDE SULTAN'A BÜYÜK İLGİ

Bilecik Belediyesi tarafından ''8 Mart Kadınlar Günü'' dolayısıyla Sanatçı Nadide Sultan konseri düzenlendi.

09 Mart 2014 Pazar 13:59
1969 Okunma
NADİDE SULTAN'A BÜYÜK İLGİ

Bilecik Belediyesi tarafından ''8 Mart Kadınlar Günü'' dolayısıyla Sanatçı Nadide Sultan konseri düzenlendi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere, Belediye Başkanı Selim Yağcı, eşi Fatma Yağcı ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, etkinlik öncesinde yaptığı konuşmada gönüllerin sultanı kadınlar için sanatçı Nadide Sultan'ı Bilecik'te ağırladıkları için büyük mutluluk yaşadıklarını belirtti.

Hizmetlerinde insan odaklı anlayışı benimsediklerini dile getiren Başkan Yağcı, ''Annelerimiz, kızlarımız, ablalarımız sadece birgün değil, hergün bizim gönlümüzdedir. Hayatımızın her safhasındasınız ve hayatımızın mimarları çok değer verdiğimiz kadınlarımızdır. Onun için sizin olmadığınız bir hayatın düzenli ve güzel olması mümkün değildir. Bizler sizi çok seviyoruz. Sizin için de güzel olan bu günde sanatçı Nadide Sultan bizleri yalnız bırakmadı ve bizlerle oldu. Bundan dolayı kendisine çok teşekkür ediyor, sizlerin de her gününüzün güzel geçmesini diliyorum'' dedi.

Etkinlikte Başkan Selim Yağcı, Nadide Sultan'a üzerinde ''İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın'' sözünün bulunduğu tabak hediye etti.

 

Sanatçı Nadide Sultan ise Bilecik'te, ''İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın'' anlayışının sadece söz ile kalmayıp icraatda dönüşmesinin mutluluk verici bir durum olduğunu belirterek, ''Ben Bilecik'e değil de sanki başka bir yere gelmiş gibi oldum. Bilecik, gerçekten çok değişmiş ve güzel olmuş. Öncelikle böyle güzel bir Kültür ve Kongre Merkezi'i Bilecik'e kazandıran Başkanımız Selim Yağcı'ya çok teşekkür ediyorum. Kadınlarımız bu kültür kongre merkezini doldurmuşlar. Bana göre kadınlarımızın olduğu her yer güzeldir. Bütün günümüz böyle güzel olsun'' ifadelerini kullandı. 

 

 

Son Güncelleme: 09.03.2014 13:59
Anahtar Kelimeler:
BilecikteNADİDESULTAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle