İZMİR ÜNİVERSİTESİ BASKETBOL TAKIMININ YÖNETİCİ OLDUĞU İDDİA EDİLEN ŞAHIS, GENEL MENEJERE AĞZINA NE GELİYORSA SÖYLEDİ

Bilecik Belediyespor, Play-Off 1. Tur ikinci karşılaşmasında İzmir Üniversitesi’ni 86-84 skorla yenerek Play-Off 2. Tur’a yükselirken, maç sonu yaşanan gerginlik bir taraftar tarafından görüntülendi.

27 Nisan 2016 Çarşamba 07:48
1961 Okunma
İZMİR ÜNİVERSİTESİ BASKETBOL TAKIMININ YÖNETİCİ OLDUĞU İDDİA EDİLEN ŞAHIS, GENEL MENEJERE AĞZINA NE GELİYORSA SÖYLEDİ

  Bilecik Belediyespor, Play-Off 1. Tur ikinci karşılaşmasında İzmir Üniversitesi’ni 86-84 skorla yenerek Play-Off 2. Tur’a yükselirken, maç sonu yaşanan gerginlik bir taraftar tarafından görüntülendi. 

 

 

  Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynanan Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) Play-Off 1. Tur ilk karşılamasında geçtiğimiz gün İzmir deplasmanında İzmir Üniversite'ni 77-74 skorla yenerek seriye 1-0 önde başlayan Bilecik Belediyespor, ikinci maçta rakibini 86-84 yenerek, Play-Off 2. Tur'a yükseldi. İzmir’de oynana maç son saniyelerinde Bilecik Belediyespor’dan Aykut’un son saniye üçlüğü ile maçı 77-74 kazanmış, maç sonunda eski Bilecik Belediyespor oyuncusu İzmir Üniversite’nin 1 forma numaralı Birtan Ağargün ile takımın Baş antrenörü Coşkun Özyurtlu arasında soyunma koridorları ve oda içerisinde tartışmalar yaşandığı iddia edilmişti. 

 

 

 Dün oynanan Bilecik’teki maçta da İzmir Üniversite'ni Baş Antrenörü Coşkun Özyurtlu takımın başında maça çıkmazken, takımı Genel Menajer Cemal Çetintalha ve takım kaptanı idare etmişti. Bilecik’teki maçı da uzatma dakikalarının son saliselerinde yediği basketle 86-84 skorla kaybeden İzmir Üniversitesi Play-Off 2. Tur’a yüksel şansını yitirdi.

 

 

 

  MAÇ SONU AĞZA ALINMAYACAK LAFLAR

 

  Maç sonu İzmir Üniversitesi Genel Menajeri ile takımın yöneticisi olduğu iddia edilen ve ismi öğrenemeyen bir kişi arasında yaşanan ağıza alınmayacak diyalog bir taraftar tarafından görüntülendi. Yönetici olduğu iddia edilen şahıs, İzmir Üniversitesi Genel Menajeri Cemal Soyer Çetintahra, ağza alınmayacak sözler sarf ederek, “G.... başınızı oynatmayın lan! Rezilliğinize bakın lan. Ne söyleyeceksin lan, ne söyleyeceksin? Çocuğun psikolojisini bozdunuz lan. Çocuk bir hata yapıyor al dışarı, bir hata yapıyor al dışarı.

 

 

 Öbür 1 numara boğazınıza  yapıştı diye mi bırakmıyorsunuz herifin peşini?” derken, Genel Menajer Cemal Soyer Çetintahra ise, “Halil'in her zaman her yerde arkasındayım” diyerek cevap verdi. Yönetici olduğu iddia edilen şahıs, “Nasıl arkasında oldunuz lan bugün 10 sefer aradınız lan ta Turgutlu'tan getirdim adamı” derken, Cemal Çetintalha, “Ben çağırdım adamı” dedi. Yönetici olduğu iddia edilen şahıs, “Lan bende sana onu soruyorum. Niye çağırdın diyorum oğlum adamı. Niye çağırdın diyorum. 1 numara size g.. korkusu verdiyse niye çağırdın ayıyı. Lan işte Cemal'in İzmir'de yapıştı boğazına. Yapışmadı mı soyunma odasında boğazına? Coşkun'a yapmadı mı? Coşkun bu takımın teknik direktörü değil miydi? Onun boğazına İzmir'de yapışmadı mı?” derken, Cemal Soyer Çetintahra , “Yapışmış abi” diyerek cevap verdi.

 

 

 Yönetici olduğu iddia edilen şahıs, “Yoktun sen seni de oraya koştular aldılar geldiler. Onun korkusuna mı onu oynatıyorsunuz ?” sözlerinin ardından, Cemal Soyer Çetintahra, “Ben öyle bir şey yapmam abi” dedi. Yönetici olduğu iddia edilen şahıs sözlerine, “Ya potanın altında üç sefer topu atamadı ya. Ya ne haklısın. Çocuğun psikolojisini bozdunuz lan. Yanlış mı konuşuyorum hoca?” diye devam ederken, takımın başında maça çıkan Genel Menajer Cemal Soyer Çetintahra ise, “Ben bozmadım psikolojisini” diyerek cevap verdi. Yönetici olduğu iddia edilen şahıs bu sözün üzerine, “Lan nasıl bozmadın lan.

 

 

 Nasıl bozmadın lan boş yere mi getirdin İzmir'den bu adamı diyorum. Hala konuşuyorsun lan” derken, Cemal Soyer Çetintahra, “Çok özür dilerim” cevabını verdi. Son olarak Cemal Soyer Çetintahra’ya, “Ne özür diliyorsun lan bu saatten sonra bana. Yazıklar olsun size be. Tüh Allah belanızı versin sizin” dedi. Çevredeki vatandaşların “Sakin olun biraz” tepkisine karşılık, yönetici olduğu iddia edilen şahıs, “Nasıl sakin olayım ya. Günde 70 kere telefon açıyor Halil’i yetiştir, Halil’i yetiştir. Yetiştirdik geldik herifi topa sokmuyor” cevabını verdi.

 

 

  Yaşanan olaylardan sonra, telefonla ulaştığımız İzmir Üniversite Genel Menajer Cemal Soyer Çetintahra’ya tartışma yaşadığı şahsın adı sorulurken, Çetintalha olayın haber yapılacak bir şey olmadığı, eğer haber yapılacaksa bilgi vermeyeceğini beyan etti.

 

Son Güncelleme: 27.04.2016 07:48
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBasketbolMaç Sonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle