BU YOLUN ÜZERİNDEN GÜNDE YÜZLERCE ARAÇ VE İNSAN GEÇİYOR

Bilecik Belediyesi tarafından, Bilecik'te bazı noktalarında meydana gelen küçük çaplı heyelanlara ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

27 Mart 2015 Cuma 12:15
2068 Okunma
BU YOLUN ÜZERİNDEN GÜNDE YÜZLERCE ARAÇ VE İNSAN GEÇİYOR

  Bilecik Belediyesi tarafından, Bilecik'te bazı noktalarında meydana gelen küçük çaplı heyelanlara ilişkin yazılı açıklama yapıldı.  

 

 

  Bilecik Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye’de olduğu gibi Bilecik'te de bu yıl yoğun kar yağışı ve yağmurun etkisini gösterdiği belirtildi. Açıklamada, “Bu yağışlarla, şehrimizin birkaç noktasında toprağın su biriktirmesi nedeniyle küçük çapta heyelanlar meydana gelmektedir. Bu noktalardan bazıları şehir mezarlığı, çevre yolu üzerindeki bölgede, bazı site istinat duvarları ve son olarak da Tevfikbey Caddesi'nde bulunan yeni inşaat alanı yakınında küçük çaplı bir toprak kaymasıdır.

 

 

Herhangi bir, can ve mal kaybının olmadığı toprak kaymalarına ilişkin gerekli tüm tedbirler belediyemiz tarafından alındı. Yoğun kar, yağmur yağışlarının görüldüğü ve toprağın su alması nedeniyle bu tür olaylara karşı vatandaşlarımızın duyarlı olmaları, gerekli teknik incelmeleri yaptırarak herhangi bir olay yaşanmadan tedbir almaları ve bu tür bir olayla karşılaşmaları durumunda gerekli bildirimlerde bulunması önem arz etmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur” denildi.

 

 

Son Güncelleme: 27.03.2015 12:15
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHeyelan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle