BU İDDİA DOĞRU MU?

Bağımsız Belediye Başkanı olan Sadık Kaya ve yönetimi Melek Mızrak Subaşı'ın hedefi oldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Mart 2024 Çarşamba 12:59
864 Okunma
BU İDDİA DOĞRU MU?

Bağımsız Belediye Başkanı olan Sadık Kaya ve yönetimi Melek zrak Subaşı'ın hedefi oldu.


Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, döneminde sosyal belediyecilik kapsamında minik öğrencilere beslenme çantası yardımı, ihtiyaç sahiplerine sosyal yardım ve üniversite öğrencileri için de burs imkânları sağladıklarını söyledi. Şubaşı, Sadık Kaya yönetimindeki belediye tarafından üniversite öğrencilerine verilen burslar kesilirken, ilkokul öğrencilerine de beslenme çantaları verilmediğini iddia etti. 

 

SUBAŞI, “ÇOCUKLARIMIZIN LOKMALARI ELLERİNDEN ALINDI”
CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, partisinin aday tanıtımı programında yaptığı konuşmada, belediye yardımlarının kesildiğini belirtmiş,  “Üniversite öğrencilerimize burs programı ile destek olduk belediyeden 75 günlüğüne izne ayrıldığımız süreçte üniversitelerimizin burs payları maalesef durduruldu ödenemedi. Bildiğiniz gibi beslenme çantası projesi yaptık ve görevden ayrıldığımız süreçte çocuklarımızın lokmaları ellerinden alındı ve beslenme çantaları durduruldu beslenme çantamızı projemizle ve kırtasiye malzemeleri desteğimizle çocuklarımızın her zaman yanında olduk” ifadelerine yer vermişti.

 

“MAĞDURUZ”
Subaşı’nın bu açıklamasının ardından üniversite öğrencileri Belediye tarafından yapılan burs yardımlarının kesildiğini belirtirken, veliler de daha önce verilen beslenme çantalarının artık çocuklarına verilmediğini belirterek mağduriyetlerini gündeme getirmemizi talep ettiler.

 

Son Güncelleme: 13.03.2024 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle