BİRLİK BAŞKANI SESSİZ KALIRKEN, AÇIKLAMA BİLECİK BELEDİYESİNDEN GELDİ

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
20 Temmuz 2023 Perşembe 22:39
1672 Okunma
BİRLİK BAŞKANI SESSİZ KALIRKEN, AÇIKLAMA BİLECİK BELEDİYESİNDEN GELDİ

Bilecik’te 26 saatlik su kesintisin ardından Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği Başkanı, aynı zamanda Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak sessiz kalırken, açıklama Bilecik Belediyesinden geldi. 

  Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği sorumluluğunda yer alan hatta oluşan patlak sebebiyle Bilecik 26 saatlik susuz kaldı. Yaşanan olumsuzluk sonrası Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı bir açıklama yaparak, “Belediyemiz sorumluluk sahası dışında kalan ve tamamen Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği sorumluluğunda olan içme suyu hattında birlik tarafından gerçekleştirilen onarım sonrası bugün aynı yerde yeniden bir patlak meydana gelmiştir. Bilecik Belediyesi olarak tüm ekiplerimiz ve araçlarımız arızanın meydana geldiği ilk günden itibaren arızanın yaşandığı noktada Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği ekiplerine destek olmaktadır.

Ancak yaşanan bu mağduriyetin sorumluluğu bizde olmaması ve tamamen iyi niyetle vatandaşımızın mağdur olmaması için seferber olmuşken yaşanan ve giderilmekte güçlük çekilen bu mağduriyetin sorumlusu Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği’nden herhangi bir açıklama yapılmamıştır. Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliğinin bir üye belediyesi olarak biz de suyu birlikten satın almak durumundayız. Bizler Bilecik Belediyesi olarak sorumluluk ve yetki sahamız olmamasına rağmen arızanın tespitinden şu ana kadar bu alanda tüm ekiplerimiz ve araçlarımız ile seferberlik halinde çalışmaktayız.

Bu konuda Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği Başkanı Sayın Hüseyin Ocak ve yönetimini göreve ve halkımızı bu konuda bilgilendirmeye davet ediyorum. Arızanın ve yaşanan bu mağduriyetin en kısa sürede giderilmesi için tüm imkânlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği Başkanı aynı zamanda Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak'ın yaşanan krizde tatilde olduğu öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ss 2023-07-21 08:09:58

Adam tirilyonluk suyu düşünürmü kara gemide paraları hayciyo

Avatar
Eee 2023-07-21 09:03:49

Vezirhan'da 30 yıldır su yoktu Hüseyin Ocak geldi su sorununu çözdü bekleyin sizi cozer

Avatar
Özcan 2023-07-21 11:51:57

Ne 26 saatinden bahsediyorsunuz Bahçelievler de hala yok 3 gün oldu insaf

Avatar
İbrahim 2023-07-21 14:50:12

Ekrem başkanı tatile gitti diye eleştirenler Hüseyin Bey için ne diyecekler bakalım

Avatar
ss 2023-07-21 15:11:11

Vezirhanlı olarak başkanımızın arkasındayız

Avatar
Misafir 2023-07-22 17:19:35

Madem belediye sorumlu değil niçin su faturalarını belediyeye ödüyoruz...şakamısınız siz yaaaa.

banner22

resim yükleresim yükle