BİLECİKSPOR ZİRVEYE ADIM ADIM YAKLAŞIYOR

Bilecik 1. Amatör Lig 20. hafta futbol müsabakasında, Bilecikspor, İl Özel İdarespor’u 1-0 yendi.

14 Mart 2015 Cumartesi 14:47
3765 Okunma
BİLECİKSPOR ZİRVEYE ADIM ADIM YAKLAŞIYOR

 Bilecik 1. Amatör Lig 20. hafta futbol müsabakasında, Bilecikspor, İl Özel İdarespor’u 1-0 yendi.  

 

 

  Bilecik Edebali Stadı’nda yoğun güvenlik önlemleri ve 1000 kişilik taraftar grubunun izlediği maçta Bilecikspor, İl Özel İdarespor’u 1-0 yenerek puanını 40’a yükseltti.  Maç birbirlerine üstünlük kurmaya çalışan iki iyi takımın mücadelesi şeklinde geçti. İlk yarıda karşılıklı bulunan ataklar gole dönmeyince ilk yarı 0-0 bitti.

 

 

 İkinci yarıya Fatih Bakır’ın yerine Caner Aydın’ı oyuna soka Bilecik antrenörü Fatih Savak, bu hamlesi ile sol kanattı çalışır hale getirdi. İkinci yarıda Bilecikspor sol kanattan bulduğu ataklar ile gol bulmaya çalıştı. Taraftar desteğini de arkasına alan Bilecikspor maçın 65’incisi dakikasında Caner Aydın’ın ayağında bulduğu gol ile durumu 1-0 getirdi. Golün ofsayt olduğunu iddia eden İl Özel İdaresi teknik heyeti ve oyuncuları hakeme yaklaşık 1 dakika itiraz etti. Yapılan itirazlar sonucu değiştirmezken maçta başka gol olmadı ve Bilecikspor maçı 1-0 kazandı.

 

 

  Maç sonunda galibiyeti taraftarı ile kutlayan oyuncular galibiyet sevinci doyasıya kutladılar. Lider İl Özel İdare 3’üncü mağlubiyetini alırken puanı 44’de kaldı.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 14.03.2015 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle