BİLECİK BELEDİYESPOR DEPLASMANDA RAKİBİNE ACIMADI

Erkekler Basketbol Bölgesel Lig (EBBL) 3. Grup 5’inci hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor, Eskişehir deplasmanında galip gelerek, grupta 4’de 4 yaptı.

07 Aralık 2015 Pazartesi 07:37
1010 Okunma
BİLECİK BELEDİYESPOR DEPLASMANDA RAKİBİNE ACIMADI

 Erkekler Basketbol Bölgesel Lig (EBBL) 3. Grup 5’inci hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor, Eskişehir deplasmanında galip gelerek, grupta 4’de 4 yaptı.  

 

 

  Eskişehir Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynana EBBL 3. Grup 5'inci hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor deplasmanda Eskişehir temsilcisi Atayurt Okulları 70-85’lik skorla geçti. Maça Aykut, Mehmet Volkan, Boray, Metin ve Sinan beşi ile başlayan Bilecik Belediyespor ilk periyotta rakibine üstünlük kurarak, bu üstünlüğü maç sonuna kadar gösterdi.

 

 

 İlk periyotu 17-26’lık skorla geçen Bilecik Belediyespor, ikinci periyotta da iyi oyununu sergileyerek, devrenin sonunda soyunma odasına 28-51’lik skorla girdi. Üçüncü periyot oyundan düşen Bilecik temsilcisi sadece 18 sayı ürettin Rakibinin 19 ürettiği üçüncü periyot 47-69 skorla geçildi. Son periyotta da farkın rahatlığını yaşayan Bilecik Belediyespor maçı 70-85’lık skorla rakibini yenmesi bildi.

 

 

 Bu skor sonunda 8 puanla 1 maçı eksik 2’inci sırada yerini koruyan Bilecik Belediyespor, grupta 4’de 4 yaparak dikkatleri üzerine çekti. Maçı 30 sayı ile bitiren Mehmet Volkan Saday, maçın en iyisi olarak nitelendirilerek, bu hafta namağlup iki takım Bilecik'te oynayacağı müsabaka merakla bekleniyor.

 

 

  MAÇ SONU

 

  Maç sonu maçı değerlendiren Bilecik Belediyespor baş antrenörü Yeşer Karabulut, Eskişehir deplasmanında galip gelerek grupta 4’de 4 yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Oyuncularımı bu güzel galibiyetten dolayı kutları. İlk yarı bulduğumuz farkın rehavetine kapılarak 3 ve 4 periyotlarda rakibe üstünlüğü ile geçildi.

 

 

 Ama tecrübeli oyuncularımız oyunu dengede tutmayı bildi. Bu hafta grupta namağlup iki takım Bilecik'te karşılaşacak. Eskişehir Anadolu Üniversitesi 1 maçı fazla olması nedeniyle grup lideri. Bu hafta bu maçı kazanarak liderliğe yükselmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

Son Güncelleme: 07.12.2015 07:37
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBasketbolBelediye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle