BİLECİK BELEDİYESPOR 13. MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Türkiye Basketbol 3. Ligi (TB3L) A grubu 14 hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde 13’üncü mağlubiyetini aldı.

18 Ocak 2015 Pazar 17:06
2514 Okunma
BİLECİK BELEDİYESPOR 13. MAĞLUBİYETİNİ ALDI

 Türkiye Basketbol 3. Ligi (TB3L) A grubu 14 hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde 13’üncü mağlubiyetini aldı.

 

 

  Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynanan TB3L A grubu 14. Hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor, Acıbadem Üniversitesi Spor Kulübüne 56-83 mağlup oldu. Maça iyi başlayan Acıbadem Üniversitesi Spor Kulübü ilk periyodu 12-20 skorla önle kapattı. İkinci periyoda da üstünlüğü sağlayan ve iyi oyuncuları iyi pota altında sayılar üreten Acıbadem Üniversitesi Spor Kulübü ilk yarının sonunda soyunma odası 21-44 skorla gitti. Üçüncü periyod ile oyuna üstünlüğü koyan koyan Bilecik Belediyespor farkı 12 sayıya kadar düşürdü.

 

 

  Bu fark sonrası oyuna müdahale eden Acıbadem Üniversitesi Spor Kulübü koçu oyuncu değişlikleri ile oyunu toparlamasını bildi. Üçüncü periyot 49-64 Acıbadem Üniversitesi Spor Kulübü üstünlüğü ile geçildi. Son periyodda oyundan iyice düşen Bilecik Belediyespor çok top kaybı yaparak rakibini kola sayı bulmasına neden oldu. Maç 56-83 Acıbadem Üniversitesi Spor Kulübü üstünlüğü ile sonuçlanırken, Acıbadem Üniversitesi Spor Kulübü gruptaki liderliği sürdürdü. Acıbadem Üniversitesi Spor Kulübü oyuncusu eski Beşiktaşlı Nedim Yücel ile maç sonunda taraftarlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 Maç sonu oynadıkları oyunu değerlendiren Bilecik Belediyespor Baş antrenörü Yaşar karabulut, önemli olanın iyi bir basketbol oynamadıkları olduğunu belirterek, “Acıbadem gibi bütçeli bir takımı burada seyrettirmek aslında Bilecikli basketbol severlerin izlemesini sağlamamız bile bizim için bir artı. 1.lig’te oynayan birçok oyuncusu var kadrosunda. Güçlü bir takım ve mağlup ettiler burada bizi. Onlar da 2.lig’e çıkmak istiyorlar.

 

 

 Onlara 2.lig yolunda başarılar diliyorum tebrik ediyorum. Şimdi biz Yusuf hocayı artık daha ön planda antrenör gibi yapmak istiyoruz. O biraz daha heyecanlı, o biraz daha istekli. Lig’de kalma adına böyle bir karar aldık. Ben gene takımla birlikteyim. Ama Yusuf hoca artık daha fazla oyunu teknik anlamda daha fazla kontrol ediyor. O daha genç, daha istekli ve yeni bir antrenör. Ben daha az motivasyonumu hafif kaybettim ama takımda olmaya devam ediyoruz”dedi

 

 

TAKIMIN LİGDE KALMASI HERŞEY BİTMİŞ DEĞİL AMA UMUTLAR AZ

 

 Takımın kötüye gittiğini belirten Karabulut, “İster istemez canınız sıkılıyor. Oyunculara da sizdeki o düşük motivasyon geçiyor. Böylelikle Yusuf’un enerjisi oyuncuları belki yukarıya çeker. Belki bir çözüm olur mu diye düşündüğümüz için. Bizim bütçemiz belli. Sağ olsun Sayın Başkanımız Selim Yağcı bu konuda biliyorsunuz bize yardımcı her konuda. Ama bildiğimiz rakamlar ortada. O noktada gereksiz para harcamak istemedik. Çünkü ekstra paralar harcaman gerekiyor. Onu da bulamadık. Daha az paralarla alacağımız oyuncuların bize faydalı olacağını düşünmedik. Böyle bir karar aldık. Ligde kalmak için inşallah herşey bitmiş değil ama umutlar az” dedi.

 

 

 Acıbadem Üniversitesi Spor Kulübü Baş Antrenörü Onur Çetin ise; TB3L her maçın zor olduğunu belirterek, “Zaten bunun bilincindeyiz ve skorlardan da belli. Sonuçta bir deplasman maçıydı. Yılbaşından sonra daha iyi bir kadro kurduk. Kadro olarak iyi olduklarımızın avantajları olabilir ama her maçı ciddiye almamız lazım. Ciddiye almadan bu Lig’de diğer sonuçlardan da görüleceği gibi herkes birbirini yenebilir. Bilecik’te çok iyi bir takım çok iyi mücadele ettiler. Onları da tebrik ediyorum” dedi.

 

 

 

Son Güncelleme: 18.01.2015 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle