BELEDİYE TAM KADRO İSTANBUL MARATONU'NDA

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 38. İstanbul Maratonu koşusuna katıldı.

14 Kasım 2016 Pazartesi 06:04
1631 Okunma
BELEDİYE TAM KADRO İSTANBUL MARATONU'NDA

 Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 38. İstanbul Maratonu koşusuna katıldı.  

 

 

 Bu yıl “15 Temmuz Şehitleri için koşuyoruz” sloganıyla düzenlenen Vodafone 38. İstanbul Maratonuna katılan Başkan Yağcı, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Düzenlenen maratona Selim Yağcı’nın yanı sıra eşi Fatma Yağcı, başkan vekili Nihat Can, birim müdürleri ve personelleri de katıldı. Başkan Yağcı, koşunun ardından yaptığı açıklamasında, “Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Ata Toprağı Bilecik'ten bu yıl ‘15 Temmuz Şehitleri İçin koşuyoruz’ sloganıyla düzenlenen Vodafone 38. İstanbul Maratonu koşusuna katıldık.

 

 

 15 Temmuz Şehitleri anısına saygı amacıyla düzenlenen organizasyona 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden Dolmabahçe'ye kadar 8 kilometrelik bir parkuru tamamladık. Bilecikli hemşehrilerimiz ve belediyemizi temsilen başkan vekilimiz, birim müdürlerimiz ve personelimizle birlikte 15 Temmuz'da milli iradeye ve demokrasimize sahip çıkan tüm şehitlerimiz ve kahraman evlatlarımız adına burada bulunmaktan büyük mutluluk duyduk.

 

 

 Vatan, millet ve bayrak uğruna darbeci hainlere karşı canını feda eden tüm kahraman şehitlerimizi andık. İnşallah vatan böyle kahramanlar oldukça her zaman dimdik ayakta olacaktır. Şehitler ölmez, vatan bölünmez” ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 14.11.2016 06:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle