BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehir merkezindeki esnaf ve vatandaşı ziyaret edip sorunlarını dinledi

11 Mart 2017 Cumartesi 11:21
521 Okunma
BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

    Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehir merkezindeki esnaf ve vatandaşı ziyaret edip sorunlarını dinledi.

 

 

      Belirli zaman dilimlerinde şehir insanı ve esnaf ile bir araya gelen Belediye Başkanı Selim Yağcı,  iş yerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler temennisini iletti. Sokaklarda vatandaşlar ile de bir araya gelen Belediye Başkanı Selim Yağcı, vatandaş ile çay içerek sohbet etti. Yağcı, ziyareti ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında ''Mübarek Cuma namazı öncesinde şehir merkezimizde yer alan esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek Cuma'nın feyzini paylaştık, selamlaştık ve hasbihal ettik.

 

 

    Esnafımızla, vatandaşlarımızla 16 Nisan'da yapılacak olan Referanduma ilişkin olarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah 16 Nisan ülkemizin birliği, dirliği, beraberliği, kardeşliği, istiklali, istikbali ve istikrarı için bereketli olacaktır.

 

 

   Hep birlikte daha iyiye daha güzele ve güçlü bir Türkiye için kararımız evet'te buluşuyoruz. Değerli esnafımıza hayırlı işler, bereketli kazançlar temennisinde bulunuyorum'' ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 11.03.2017 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle