BAŞKAN YAĞCI'DAN BİLECİKSPOR'A TAM DESTEK

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmaneli deplasmanı dönüşü Bilecikspor’lu yönetici ve futbolculara yemek verdi.

09 Mart 2015 Pazartesi 11:58
1860 Okunma
BAŞKAN YAĞCI'DAN BİLECİKSPOR'A TAM DESTEK

  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmaneli deplasmanı dönüşü Bilecikspor’lu yönetici ve futbolculara yemek verdi.  

 

 

  Bilecik Kent Ormanı’nda, Osmaneli deplasmanında Osmaneli Gençlerbirliği Spor karşısında alınan galibiyet sonrası Bilecikspor’lu yönetici ve futbolculara yemek veren Başkan Yağcı, futbolcuları tek tek kutladı. Yenilen yemek sonrası açıklama yapan Başkan Yağcı, Bilecik'in sportif faaliyetlerinde başarı gösteren Bilecikspor futbol takımının oyuncuları ile bir araya geldiğini belirterek, “Ben yöneticilik yaşamımda da edindiğim bilgi ile sporun şehirlerin tanıtımında büyük önem taşıdığına inanıyorum ve Bilecik Belediyesi olarak bu bilinç ile hareket ediyoruz.

 

 

 Bu düşünce doğrultusunda Bilecik'in birçok spor dalına ilişkin altyapı ve tesisleşme çalışmalarını, gerçekleştirdiği çalışma ve projelerle sürdürüyor. Yerel yönetim olarak, sporda başarının, tesislerin varlığı ve uygun ortamların olması ile bağlantılı olduğu düşüncesiyle hareket ederek, birçok tesis ve spor alanını şehrimize kazandırdık. Bu anlamda her mahallemize kazandırmayı düşündüğümüz spor sahalarından başlamak üzere spor ve gençlik alanları gibi büyük projeleri bir, bir hayata geçirmeye çalışıyoruz” dedi.

 


 

  “ŞEHRİMİZE SPOR ANLAMINDA BİRÇOK ESERLER KAZANDIRDIK”

 

  Başkan Yağcı, Bilecik’e spor anlamında kazandırdığı eserlerden bahsederek, “Bu kapsamda şehrimize kazandırdığımız eserlere, Karasu Gençlik ve Yaşam Adası, Muhsin Yazıcıoğlu Spor ve Yaşam Adası, Kapalı Spor Salonu, Kapalı Yüzme Havuzu ile şehrimize kazandırmayı düşündüğümüz yeni stadyum gibi güzel çalışmalarımız birer örnek olabilir. Tüm bunları göz önünde bulundurduğumuzda sporda, özellikle de futbolda başarıyı yakalamanın temel şartlarından birisi de spor alanı ve buna ilişkin araç ve gereçlerdir.

 

 

 Bilecik Belediyesi olarak şu anda Bilecikspor'a elimizden gelen katkıyı vermeye çalışıyoruz. İnanıyorum ki tesisleşme anlamında gerçekleştirdiğimiz bu projelerimiz de başarıyı elde etme anlamında büyük katkılar sağlayacak ve ilimizin futbolda hakkettiği yere ulaşmasını sağlayacaktır” diye konuştu.

 


 

  “BAŞKANIMIZ SAĞ OLSUN HER KONUDA YARDIMI ESİRGEMİYOR”

 

  Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu ise, vermiş olduğu yemekten ve Bilecikspor’a katkılarından dolayı Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti. Cinoğlu, “Deplasmanda 1-0 skorla 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Başkanımız destek anlamında bizleri hiç yalnız bırakmadı. Başkanımız sağ olsun her konuda yardımı esirgemiyor, kendisi bizim arkamızda olduğu sürece bu takımın gerekli başarılara imza atarak Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıkacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

Son Güncelleme: 09.03.2015 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle