BİLECİK BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARA MÜJDE

Bilecik Belediyesi tarafından Bilecik'e kazandırılan ''Çocuk Dünyası'' yepyeni yüzü, yeni oyun grupları ve modern yapısıyla 23 Nisan'da çocuklara armağan edilecek.

09 Mart 2015 Pazartesi 12:35
1488 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARA MÜJDE

- Bilecik Belediyesi tarafından Bilecik'e kazandırılan ''Çocuk Dünyası'' yepyeni yüzü, yeni oyun grupları ve modern yapısıyla 23 Nisan'da çocuklara armağan edilecek. 

  Yapılan açıklamaya göre; göreve geldiği 11 yılda, 100'ün üstünde oyun grubu, park ve dinlenme alanlarını çocuklar hizmetine sunan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik’teki birçok oyun alanı ve parklarda yenileme çalışmasına giderek, daha kaliteli ve daha güzel ortamları çocuklara sunuyor. Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında daha önceki yıllarda çocuklar hizmetine sunulan Çocuk Dünyası'nda, figürlü salıncakları, kauçuk zemini, zıp zıplar, tahterevalli, yeni oturma alanları, dönence ve kaya tırmanışları ile bunun gibi birçok yeni oyun grubuna 23 Nisan'da kavuşacak.

 

  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışma hakkında yaptığı değerlendirmelerde, Bilecik Belediyesi olarak çok değer verdikleri çocuklar için daha önce hizmete koydukları Çocuk Dünyası'nda kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini belirtti. Yağcı, “Çalışmanın tamamlanmasıyla çocuklarımıza layık her noktasıyla yepyeni ve rengarenk olan bir oyun ve park alanını onlara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda armağan edeceğiz. Parkımız, 900 metrekare olup, aynı anda birçok çocuğumuz ailesiyle birlikte burada gönüllerince eğlenecek. Oyun grubu standartlarının en üst düzeyde olacağı yeni Çocuk Dünyası'nda yepyeni ve çok canlı renkler olacak. Ben, bu oyun alanının çocuklarımıza şu andan itibaren iyilik ve eğlence dolu anlar yaşatması dileği ile 'Hep birlikte daha iyiye daha güzele' diyorum” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 09.03.2015 12:35
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBelediyeEtkinlik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle