BAŞKAN YAĞCI SANAYİ KURULUŞLARINDA REFERANDUMU ANLATTI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentte faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarını ziyaret ederek çalışanlara referandumu anlattı.

11 Mart 2017 Cumartesi 14:00
720 Okunma
BAŞKAN YAĞCI SANAYİ KURULUŞLARINDA REFERANDUMU ANLATTI

   Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentte faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarını ziyaret ederek çalışanlara referandumu anlattı.

  

 

       Başkan Yağcı sanayi kuruluşları ziyaretleri kapsamında iki fabrikayı gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yağcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, ardından fabrika müdürleri ile bir araya gelerek Bilecik’in sanayiciliği hakkında istişareler gerçekleştirdi. Başkan Yağcı ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, "Fabrika ziyaretlerimiz kapsamında Organize Sanayi Bölgemizde yer alan sanayicilerimiz ile bir araya geldik.

 

 

 Çalışan değerli kardeşlerimizle selamlaştık, hasbihal ettik ve çalışmalarında kolaylıklar diledik. 16 Nisan'da gerçekleştireceğimiz halk oylamasında 'Evet' noktasında karar kıldık. İlimizin köklü fabrikaları yöneticileri Nurtaç Akgöz, Satın Alma Sorumlusu aynı zamanda Belediye Meclis Üyemiz Erdoğan Yeşil, bir fabrikamızın Genel Koordinatörü Rüstem Yıldırım, Genel Müdür Ferdi Pek, İnsan Kaynakları Sorumlusu Akın Atakan'a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder kendilerinin ve işçi kardeşlerimin çalışmalarında başarılar dilerim. Kalkınma ve istikrarın devamı için ‘Bilecik Daima Millet, Kararımız Evet’ diyor” ifadelerini kullandı.

  

Son Güncelleme: 11.03.2017 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle