BAŞKAN YAĞCI KONGREDE SERT KONUŞTU

Bilecik Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) 5’inci Olağan Merkez İlçe Kongresine dün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in katılımları ile gerçekleştirildi.

22 Aralık 2014 Pazartesi 08:22
1866 Okunma
BAŞKAN YAĞCI KONGREDE SERT KONUŞTU

  Bilecik Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) 5’inci Olağan Merkez İlçe Kongresine dün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in katılımları ile gerçekleştirildi. 

 

 

 Yapılan kongrede konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kutlu bir kervanın içerisinde olduklarını söyledi. Kutlu, onurlu, itibarlı bir medeniyet yolculuğunun temsilcileri olduğunu belirten Yağcı, “Kutlu bir kervanın içerisindeyiz. Kutlu, onurlu, itibarlı bir medeniyet yolculuğunun temsilcileriyiz. 2002 yılından itibaren başlayan ülkemizi imar, ihya ve mamur etme adına çıktığımız bu yolculukta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gece gündüz demeden bu memleketin hak etmiş olduğu hizmetleri yerine getirme adına hep birlikte daha iyiye, daha güzele bunlarla gece gündüz çalışmaktayız.

 

 

 Eminim ki biz çalışmaktan bazen düşünmeye bazen de arkamıza bakmaya bile fırsat bulamıyoruz. Ama tarih Ak Parti döneminde başladığımız günden itibaren bugüne kadar yapılanları ve inşallah bundan sonra daha uzun süre yapılacakları altın harflerle yazacaktır. Yazmaya da başladı ve gerçekten bu millet olumsuzluklar içerisinde her zaman bir çıkış yolu bulmuş ve kendi kahramanlarını kendi yeni yollarını bulmuş. Adeta bazı zamanlar olmuş ki kendi küllerinden doğmuştur. Tarihimizde bunun birçok örneklerini görürüz” dedi.

 


 

“2000 YILLARDA 70 SENTLERE MUHTAÇTIK”

 

  Osmanlı Devleti bitiyor derken Türkiye Cumhuriyeti yepyeni bir filiz ile çıktığını belirten Yağcı, “2000’li yıllara geldiğimizde Türkiye Cumhuriyeti 70 sentlere muhtaçken içerisinden Ak Parti gibi kutlu kadroları çıkartmış ve dur demiş. Bu yolculuk burada bitmeyecektir. Durmak yok yola devam ama tarihi misyonumuza uygun bize yakışır bir yolculuk olacak demişiz ve yeni Türkiye'nin inşaatına 2002 tarihinden itibaren başlamışız. O dönemler yoklukların dönemiydi, sıkıntıların dönemiydi, dertlerin dönemiydi ama Ak parti kadroları liderinin arkasında tek vücut olarak gece gündüz çalışarak bu sıkıntıları hepsini hep birlikte aştık. Sizlerin bu birlikteliği bu desteği olmasa hiç birisi bunların olmaz. 

 

 

 Gerçekten iyi bir lidere, iyi kadrolara ve iyi yol arkadaşlarına sahibiz ve bununda şükrünü halkımıza hizmet ederek yerine getiriyoruz. Gerçekten çok büyük engellerle bu noktaya geldik ve şöyle geriye doğru baktığımızda 12 yıllık yolculuğumuzda Allah aşkına Ak Parti olarak Ak Partili olarak bir çok hizmeti yaptık ama şöyle durup dinlenerek de sırtımızı dayayarak da şu şöyle oldu artık yeter dediğimiz veya fitnenin fesattın ortadan kalktığı bir an bir zaman oldu mu. Her dönem karşı fitne odakları başka, başka şartlarla karşımıza çıktılar. Ama bizim birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz, bu memleket sevgimiz, heyecanımız, azmimiz hepsini yerle bir ettirdi” dedi.

 


 

“EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE VERDİĞİMİZ SÜRECE PARALELİDE DİĞERLERİDE VIZ GELİR, TIRIS GİDER”

 

  Bugünlerde de başka güç odakları başka şekilde yönlendirilerek Ak Parti’nin bu kutlu medeniyet yolculuğunun önüne set çekmek istediklerini dile getiren Yağcı, “Kim gelirse gelsin bizim kalbimizdeki bu inanç, bu iman, bu memleket sevgisi, içimizdeki bu birlik beraberlik ve kardeşlik duygusu olduğu sürece el ele gönül, gönülle verdiğimiz sürece paraleli de diğerleri de vız gelir, tırıs gider. Ak partimiz bu yolculuğu yaparken bizde Bilecik olarak yerelde yerel kalkınma başlıyor hamlesiyle bir yolculuğa çıktık ve yaptıklarımızı siz biliyorsunuz. Gerçekten geçen bu 11 yıllık süreç içerisinde şehrimizin geleceğine altın harflerle yazılacak alt kadrolar çok güzel hizmetleri yaptı. Alt yapıdan üst yapıya varıncaya kadar hep birlikte çok büyük projeleri gerçekleştirdik. Dün hayal denilen, Bilecik'te bunlar olmaz denilen birçok olayı hep birlikte gerçekleştirdik. Bunlar sizlerin duasıyla, sizlerin desteğiyle el ele gönül, gönüle verdiğimiz için birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz için bu kadar bereketleniyor, bu kadar güzelleşiyor” dedi.

 


 

BİLECİK BUGÜN ALT YAPIYI BİTİRMİŞ ÜST YAPIDA BELİRGİN GETİRİLDİ”

 

 Bilecik merkez anlamında bakıldığında bugün alt yapısını bitmiş, üst yapısını belirgin bir düzeye getirdiklerini belirten Başkan Yağcı sözlerine şöyle son verdi.

“Geleceğe “Marka Şehir” olma noktasında geçmişiyle geleceğe dayanağı olarak emin adımlarla yürüyen Marka Şehir olma noktasında bir şehir yerleşim yeri konumundadır. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde vaat ettiklerimizi 2014 seçimlerinde halkımıza vaat ettiklerimizi tek tek yerine getireceğiz. 30 tane mi vaatte bulunduk, taahhüt de bulunduk bakın bazıları seçimde söyler, daha sonra bunları unutur. Biz unutmuyoruz unutturmayacağız çünkü biz halktan önce hakka hesap verileceğini bilenlerdeniz. Tabi bu bir ilçe kongresi ve heyecanımızın yenileneceği, tazeleneceği bir an. 

 

 

 Ben bu anlamda gerçekten göreve geldiği günden itibaren yaptığı güzel hizmetlerle partimizdeki birlik ve beraberlik vurgusunu vurgulayan çok değerli ilçe başkanımız Fikret beyi huzurlarınızda teşekkür ediyorum, kutluyorum. İnşallah kongremizde tek aday olarak girecek ve şimdiden seçilecek olan tüm Başkanımızı ve yönetim kurulu üyelerimizi canı gönülden kutluyorum. Allah mahcup etmesin diyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde daha nice böyle kongreleri yapalım. Gülerek, eğlenerek bu anların keyfini ve zevkini yaşayalım diyorum. Yine bugün bizleri burada yalnız bırakmayan çok değerli bakanımıza gerçekten Bilecik'te siyasete başladığımız her gün ve ilk günden itibaren her programımızda davet ettiğimizde bizleri yalnız bırakmayan bu noktada bizlere her türlü desteği veren bulunduğu her konumda gerçekten bizleri yalnız bırakmayan çok değerli bakanımız Hüseyin Çelik bey'e huzurlarınızda ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha iyiye daha güzele ulaşmak temennisiyle hepinize saygılar sunuyorum.” 

Son Güncelleme: 22.12.2014 08:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle