AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI YAPILDI

Bilecik İl Özel İdaresi, Bilecik'te faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yaptı.

19 Eylül 2014 Cuma 11:47
1415 Okunma
AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME YARDIMI YAPILDI

 Bilecik İl Özel İdaresi, Bilecik'te faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yaptı.  

 

 

  Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen malzeme dağıtımına, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Lütfü Doyuk ve amatör spor kulüplerinin başkanları katıldı.

 

 

  Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir burada yaptığı konuşmada, İl Özel İdaresi bütçesinden her sene belli bir miktar parayı İl Genel Meclisi kararınca spor bütçesine ayırdıklarını belirtti. Nayir, “Temennimiz bu parayı, bu payı daha da artırabilmek. Onla da biz amatör spor kulüplerimizi ve gençlik spor teşkilatımızı araya koyarak spor kulüplerinden ihtiyaçları olan listeyi alıp onların taleplerine göre kendi renklerini taşıyan formaları hazırlamaya çalışıyoruz. Kendi futbolcularına sporcularına uygun olarak alacağımız ayakkabı, futbol top dahil diğer malzemeyi alıp teslim etmek istiyoruz. Ben buraya gelen arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

  Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, bu yapılan malzeme yardımından dolayı İl Özel İdaresine teşekkür ettiğini ifade ederek, “Sezon öncesi böyle bir yardımın yapılması kulüpleri maddi açıdan biraz fayda sağlıyor. Bilecik'te bulunan 1’inci ve 2’nci amatörde oynayan takımların zaten bütçeleri belli. Bu verilen malzemelerden dolayı başta sayın Valimiz olmak üzere, Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğüne, İl Özel İdaresine, İl Genel Meclis Başkanlığına ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

 

 

  ASFK Başkanı Nusret Tosun da, Bilecik İl Özel İdaresinin yapmış olduğu malzeme yardımı ile kulüplerinin ihtiyaçlarına bir nebze olsun katkı sağladığını, akşam ise Bilecik’te bulunan bütün amatör spor kulüplerine yemek veren olan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e teşekkür etti.

 

 

  Yapılan malzeme yardımının ardından protokol üyeleri, amatör spor kulüpleri başkanları ve temsilcileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Son Güncelleme: 19.09.2014 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle