YOLCU OTOBÜSÜ ALEV, ALEV YANDI

Bilecik istikametinden İstanbul istikametine gitmekte olan bir yolcu otobüsü Osmaneli'ni geçince seyir halindeyken alev alarak, tamamen yandı.

09 Ağustos 2017 Çarşamba 07:57
3876 Okunma
YOLCU OTOBÜSÜ ALEV, ALEV YANDI

  Bilecik istikametinden İstanbul istikametine gitmekte olan bir yolcu otobüsü Osmaneli'ni geçince seyir halindeyken alev alarak, tamamen yandı.

 

 

  Olay, saat 18.00 sularında Pamukova ilçesi Hayrettin Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Antalya’dan İstanbul’a 20 yolcusuyla birlikte hareket eden Melih Can Türkoğlu yönetimindeki 34 EG 1344 plakalı yolcu otobüsü D-650 Karayolu Hayrettin Mahallesi mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Otobüsün motor kısmından yükselen alevleri fark eden otobüs şoförü ve muavinler aracı durdurarak yolcuları hemen otobüsten tahliye etti.

 

 

 Yangının haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediye itfaiye ekiplerince yangın, yaklaşık yarım saatlik çalışmanın sonunda söndürüldü. Otobüs kullanılamaz hale gelirken, tahliye edilen yolcular başka bir otobüsle yollarına devam etti.

 

 

 Olayı anlatan otobüs şoförü Melih Can Türkoğlu, seyir halinde giderken arkadan birden dumanların geldiğini fark ederek aracı sağa çektiklerini belirterek, “Seyir halinde giderken bir anda arkadan dumanların geldiğini fark edip sağa çektik. Üç dakika içinde oldu her şey Antalya'dan gelip İstanbul'a devam ediyorduk. Otobüste net 20 yolcumuz vardı” dedi.

 

 

   Soğutma ve temizleme çalışmaları nedeniyle yaklaşık iki saat tek şeritten sağlanan trafik, otobüsün kaldırılmasının ardından normale döndü.

Son Güncelleme: 09.08.2017 07:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nesrin mazlum 2017-12-27 14:39:18

1 tane 2li 1 tane üçlü koltuk ortusu istiyorum bilecik istiklal mahallesi muhtari istiklal mahallesi fahriye sokak no 14 bilecik cep 0 541 441 15 10

Avatar
Hollytwive 2017-12-27 14:39:18

This is the 2017 bomb !!! Play with me my friends... ...

banner22

resim yükleresim yükle