YALNIZ YAŞADIĞI EVDE GAZI AÇARAK İNTİHARA KALKIŞTI

Bilecik’te yaşadığı evde intihara kalkışan şahsı ölümden komşularının gaz kokusunu duymasını kurtardı.

28 Eylül 2015 Pazartesi 12:18
3004 Okunma
YALNIZ YAŞADIĞI EVDE GAZI AÇARAK İNTİHARA KALKIŞTI

 Bilecik’te yaşadığı evde intihara kalkışan şahsı ölümden komşularının gaz kokusunu duymasını kurtardı.

 

 

 

  Edinilen bilgilere göre, Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi Edebali Sokak üzerinde yalnız yaşadığı evde mutfakta bulunan ocağın gazını açarak intihar etmek isteyen Abdulvahap Y’ı ölümden komşularının duyduğu gaz kokusu kurtardı. Abdulvahap Y’ın komşuları yoğun gaz kokusunu duyması üzerine olayı hemen 155 ve doğalgaz firmasına haber verdiler. Olay yerine gelen ekipler ilk olarak binaya giden gazı kestiler. Daha sonra çilingir yardımı ile eve giren emniyet güçleri yerde baygın olarak yatan Abdulvahap Y. ile karşılaştılar. Olay yerine çağrılan 112 ekipleri intihara kalkışan vatandaşa olay yerinde ilk müdahaleyi yaptılar. Daha sonra bilinci kapalı olan Abdulvahap Y., Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Abdulvahap Y’ın bilincinin açıldığı bildirilirken, polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

 Öte yandan Abdulvahap Y’ın Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunda tekniker olarak çalıştığı ve bekar olduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 28.09.2015 12:18
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKIntihar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle