ÜST GEÇİDİ KULLANMADI OTOMOBİL ÇARPTI!

Bilecik'te yolun karşısına geçmek için üst geçidi kullanmayan yayaya otomobil çarptı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Aralık 2023 Perşembe 13:14
701 Okunma
ÜST GEÇİDİ KULLANMADI OTOMOBİL ÇARPTI!

Bilecik'te yolun karşısına geçmek için üst geçidi kullanmayan yayaya otomobil çarptı.


 

Kaza; Bilecik merkez Pelitözü Mahallesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısında meydana geldi. Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısından üst geçit olmasına rağmen yolun karşısına geçmekte olan Hülya A.'ya kent merkezinden Osmaneli istikametine seyir halindeki Eren Y. idaresindeki 06 FV 0887 plaka otomobil çarptı. Kazada yaya Hülya A. yaralanırken, yaralı olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Öte yandan, Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısından üst geçit olmasına rağmen vatandaşların karayolu kullanarak yolun karşısına geçiyor. Araç sürücüleri orta refüje bunu engellemek için bir önlem alınmasını istediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle