BİLECİK'TE TEŞKİLATIN NABZINI YOKLADI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Bilecik'te parti teşkilatı ile bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Aralık 2023 Perşembe 13:16
234 Okunma
BİLECİK'TE TEŞKİLATIN NABZINI YOKLADI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Bilecik'te parti teşkilatı ile bir araya geldi.


 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Teşkilat Başkan Yardımcıları İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörleri Mücahit Durmuşoğlu, MKYK Üyesi, Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörümüz Ekrem Görçeker, Bilecik'te parti teşkilatı ile bir araya geldi.

Heyete Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz ve partililer karşıladı. Parti toplantı salonunda kısa bir konuşma yapan Kandemir Bilecik teşkilatının heyecanına vurgu yaparak, “Teşkilat üyelerimizin mütevaziliği, çalışkanlığı ve işlerine olan hakimiyeleri partimizin başarısına başarı katacak” dedi.


 

Diğer yandan İl Başkanı Serkan Yıldırım'ın başarılı çalışmalarını öne çıkararak samimiyetini ve gayretini tebrik etti.
İl Başkanı Serkan Yıldırım ise hedeflerinin 11’de 11 olduğunu vurgulayarak. “Bilecik’imizde bir dönem ara verdiğimiz AK Parti belediyeciliğini alarak ilimizi gerçek hizmet ile buluşturacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle