SİLAHLI KAVGANIN ŞÜPHELİLERİ BABA VE OĞLU ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Eskişehir'de aralarında husumet bulunan 2 kişiyi tabanca ile yaralayan baba ve oğlu adliyeye sevk edildi.

06 Şubat 2017 Pazartesi 15:00
2802 Okunma
SİLAHLI KAVGANIN ŞÜPHELİLERİ BABA VE OĞLU ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

 Eskişehir'de aralarında husumet bulunan 2 kişiyi tabanca ile yaralayan baba ve oğlu adliyeye sevk edildi. 

 

 

  Yeşiltepe Mahallesi Sevilli Sokak üzerinde baba Erkan C. ile oğlu Erhan C., daha önce aralarında husumet bulunduğu öğrenilen Tolga S. ve Emrah S.'ye kurşun yağdırmış, olayda yaralanan Emrah S., Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne Tolga S. ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenilmişti.

 

 

  Bozüyük ilçesinde yakalandılar

 

  Silahla yaralama olayının gerçekleştiği yere gelen polis ekipleri şüphelilerin kimlik ve eşkallerine kısa sürede ulaştı. Beyaz bir kamyonet ile olay yerinden kaçtığı tespit edilen şüpheliler Erkan C. ile oğlu Erhan C.'in şehir dışına çıkma ihtimaline karşı komşu illerdeki İl Emniyet Müdürlükleri konuyla ilgili bilgilendirdi. Baba ve oğlunun İzmit iline kaçabileceği yönündeki ihbarını değerlendiren ekipler, Bilecik'in Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçti. Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, şüphelileri kaçtıkları araç ve olayda kullandıkları tabanca ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler daha sonra Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Eskişehir'e getirilen şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Son Güncelleme: 06.02.2017 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle