ŞAHSI KAFASINA TAŞLA VURARAK ÖLDÜREN ZANLI TUTUKLANDI

Bilecik’in Pazaryeri ilçesi Küçükelmalı köyünde aralarında husumet olduğu şahsı kafasına taşla vurarak öldüren zanlı tutuklandı.

20 Temmuz 2017 Perşembe 15:01
3917 Okunma
ŞAHSI KAFASINA TAŞLA VURARAK ÖLDÜREN ZANLI TUTUKLANDI

  Bilecik’in Pazaryeri ilçesi Küçükelmalı köyünde aralarında husumet olduğu şahsı kafasına taşla vurarak öldüren zanlı tutuklandı.

 

 

  Edinilen bilgilere göre; Bilecik’in Pazaryeri İlçesine bağlı Büyükelmalı köyünde ikamet eden ve aralarında husumet bulunan Nasuh Ö. ve Mürsel C. evlerinin yakınlarında karşı karşıya geldiler. İkili arasındaki yaşanan tartışma kavgaya dönüşünce Mürsel C. yerden aldığı taşla Nasuh Ö.nün kafasına vurmuştu.  Yerde kanlar içinde kalan Nasuh Ö. olay yerinde yaşamını yitirdi.

 

Jandarmanın dikkati cinayeti çözdü

 

  Jandarma ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede bir tane gömlek düğmesi buldu. Ölen şahsa ait olmadığı anlaşılan gömlek düğmesiyle alakalı ekipler, köydeki evlerde arama çalışması başlattı. Olayın olduğu yere yakın bir yerde oturan Mürsel C.’nin evinde yapılan aramalarda, kendisinden şüphelenen ekipler aramayı derinleştirdiler.

 

 

  Daha sonra üzerinde kanlar olan ve 1 düğmesi eksik gömlek Mürsel C.’nin evinde bulundu. Gözaltına alınan Mürsel C., jandarma ekiplerinin ilk sorgusunda suçunu itiraf ederken, burada işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek Bozüyük adliyesine getirildi. Burada savcı karşısına çıkarılan ve tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen Mürsel C. tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 20.07.2017 15:01
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKJandarmaöldürdü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle