ÖZEL EKİBİN TİTİZ ÇALIŞMASI İLE SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI

Bilecik'te hakkında 36 ayrı suçtan aranması olan ve 2016 yılında Açık Cezaevinden firar eden, yine en son Gölpazarı ilçesinde silahla tehdit, silahla adam öldürmeye teşebbüs suçlarını işleyen 'Suç makinesi' yakalandı.

26 Ağustos 2017 Cumartesi 10:44
4624 Okunma
ÖZEL EKİBİN TİTİZ ÇALIŞMASI İLE SUÇ MAKİNESİ YAKALANDI

  Bilecik'te hakkında 36 ayrı suçtan aranması olan ve 2016 yılında Açık Cezaevinden firar eden, yine en son Gölpazarı ilçesinde silahla tehdit, silahla adam öldürmeye teşebbüs suçlarını işleyen şahıs yakalandı

  Alınan bilgilere göre; Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde hakkında ayrı ayrı 36 suçtan araması olan ve 2016 yılında Açık Cezaevinden firar eden A. A. (36) Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ve Gölpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Cezaevi firarisi Aydemir Ağın en son 22 Mart 2017 günü Gölpazarı'nda aralarında husumet olan Fikret U.'yu (52), İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bir kahvehanede arkadaşlarıyla taş oyunu oynarken kahveye gelerek kısa namlulu pompalı tüfekle ateş ederek yaralamıştı. Bu olaydan sonra 4 aydır firarı olan A. A., Bilecik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce oluşturulan özel bir asayiş ekibi, yaklaşık 4 ay süreyle çevre illerde ve ilçelerde şahsın yakalanması için titizlikle çalışma başlattı. Bu çalışmalar sonucu A. A. 25 Ağustos günü saat 17:00'da Gölpazarı'nda saklanmış olduğu evde yapılan operasyon sonucunda yakalanarak adli mercilere çıkarılmak üzere gözaltına alındı.

Ev değil sanki cephanelik

  A. A.'nın saklandığı evde ekiplerinin yaptığı aramada, 1 adet pompalı tabir edilen tüfek, 1 adet tek kırma av tüfeği ve 1 adet 7.65 milimetre tabanca , av tüfeğine ait 5 adet fişek, tabancaya ait 7 adet MKE yapımı fişek şarjörü ile birlikte ele geçirildi.

  Tutuklanarak cezaevine gönderildi

   A. A. Bilecik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince bu sabah erken saatlerde Gölpazarı Adliyesine getirildi. A. A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

 

Son Güncelleme: 03.03.2018 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hollytwive 2017-12-27 14:39:18

This is the 2017 bomb !!! Play with me my friends... ...

banner22

resim yükleresim yükle