BELEDİYE VEZNELERİ PAZARTESİ VE SALI GÜNÜ AÇIK OLACAK

Bilecik Belediyesi veznelerinin önümüzdeki pazartesi ve salı günlerinin açık olacağı bildirildi.

26 Ağustos 2017 Cumartesi 10:53
408 Okunma
BELEDİYE VEZNELERİ PAZARTESİ VE SALI GÜNÜ AÇIK OLACAK

Bilecik Belediyesi veznelerinin önümüzdeki pazartesi ve salı günlerinin açık olacağı bildirildi.

 


  Yapılan yazılı açıklamada ayrıca, Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşların kullanımına sunulan Akıllı Su Sayaç Sistemindeki 3 tonluk avans miktarının bayram tatili boyunca 10 ton şeklinde olacağı belirtildi. Bilecik Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “2017 Kurban Bayramı resmi tatili, 26 Ağustos Cumartesi günü ile 4 Eylül Pazartesi gününe kadar sürecektir.

 

 

Bilecik Belediyesi olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramında herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamaları ve rahat bir bayram geçirmeleri dolayısıyla Bilecik Belediyesi Vezneleri, Pazartesi ve Salı günleri vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Ayrıca Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlarımızın kullanımına sunulan Akıllı Su Sayaç Sistemindeki 3 tonluk avans miktarı bayram tatili boyunca 10 ton şeklinde olacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunulur” denildi.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.08.2017 10:53
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBelediyeVEZNE
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hollytwive 2017-12-27 14:39:18

This is the 2017 bomb !!! Play with me my friends... ...

banner22

resim yükleresim yükle