KHK İLE BİLECİK’TE 12 KİŞİ MESLEKTEN İHRAÇ EDİLDİ

Bilecik’te görev yapan bazı kamu personeli, yayınlanan yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile memuriyetten ihraç edildi.

22 Kasım 2016 Salı 05:35
4463 Okunma
KHK İLE BİLECİK’TE 12 KİŞİ MESLEKTEN İHRAÇ EDİLDİ

   Bilecik’te görev yapan bazı kamu personeli, yayınlanan yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile memuriyetten ihraç edildi.

 

 

Resmi Gazete'de yayımlanan 677 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'ye (KHK) göre, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda bin 259, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda 391, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda 338, Jandarma Genel Komutanlığında 403, Emniyet Genel Müdürlüğünde ise 7 bin 586 personel ihraç edildi. Diğer bazı kamu kurum ve kuruluşlarında da meslekten ihraçlar oldu.

 

 

 Bu göre, Bilecik 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanlığında görevli Jandarma Üsteğmen Askeri Ulaş, Jandarma Üsteğmen Veysel Saysal, Jandarma Asteğmen Ramazan Yalçın, Gölpazarı İmam Hatip Zeki Varolu, Pazaryeri İlçe Müftüsü Ramazan Kara, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Gürbüz Yavuz, İç İşleri Bakanlığı bağlı bir kurumda Şef Musa Duman, Bozüyük Belediyesi görevli Veteriner Hekim Eyüp Cebeci, Bilecik Belediyesi Bilgisayar İşletmeni Haydar Aralp, Bilecik Belediyesi Sosyolog Tuba Beker, Bozüyük’te görevli Sağlık Memuru İrfan Davşan ve Resul Sevinç memuriyetten ihraç edildi.

 

 

 

  Öte yandan 677 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'ye (KHK) göre, bazı kamu kurum ve kuruluşlarından daha önce ihraç edilen 157 kişi mesleğe iade edilirken, listede Bilecik’ten kimse yer almadı. 

Son Güncelleme: 22.11.2016 05:35
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKIhraç12 KişiKhk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle