İKİ AYRI KAZA, 3 YARALI

Bilecik’te medyana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

06 Mart 2017 Pazartesi 14:44
2887 Okunma
İKİ AYRI KAZA, 3 YARALI

Bilecik’te medyana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. 

 

 

  Alınan bilgiye göre, merkez Gazipaşa Mahallesi Gülistan Sokaktan Atatürk Bulvarına seyir halindeki Ulus Yasin Öztürk yönetimindeki 54 BF 527 plakalı otomobil, Dağıstanlı Sokak’tan gelen bir başka otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle göğsünü direksiyona çarparak yaralanan Ulus Yasin Öztürk, Bilecik Devlet Hastanesine kaldırılırken, kazaya sebep olan diğer sürücü aracıyla kaza mahallinden kaçtı. Yaralanan Öztürk’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

 

 MOTOSİKLET İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI, 2 YARALI

 

  Bilecik’in Bozüyük ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.  Edinilen bilgiye göre Yenidoğan Mahallesinde Kırbındüzü Caddesi ile 319 Sokak kavşağında meydana gelen kazada, İsmail Ç. İdaresindeki 11 AS 124 plakalı otomobil ile Muharrem A. (17) idaresindeki plakasız motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile otomobil sürücüsü ile birlikte motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan otomobil sürücüsü İsmail Ç. Tedavisinin ardından taburcu edilirken, motosiklet sürücüsü Muharrem A.(17) özel bir hastaneye sevk edilerek burada tedavi altına alındı. Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 06.03.2017 14:44
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKaza3 YARALI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle