HAYVAN HIRSIZLARI YAKALANDI

Eskişehir’in Mihalgazi ilçesinde bir ağıldan çalınan 12 keçi jandarma ekipleri tarafından bulunarak sahibine teslim edildi.

07 Aralık 2020 Pazartesi 16:01
2093 Okunma
HAYVAN HIRSIZLARI YAKALANDI

Eskişehir’in Mihalgazi ilçesinde bir ağıldan çalınan 12 keçi jandarma ekipleri tarafından bulunarak sahibine teslim edildi.Olayla ilgili yakalanan 2 şüpheli tutuklanırken, hayvanları Bilecik'te bir şahsa sattıkları belirlendi.

İlçenin Alpagut mahallesinde geçtiğimiz 3 Aralık günü O.A. isimli şahıs ağılına giren kişi veya kişiler 12 keçiyi çaldı. Tüm aramalara rağmen hayvanlarını bulunamayan vatandaş, Mihalgazi İlçe Jandarma Komutanlığı’na başvurarak yardım istedi.

Jandarma ekipleri tarafından yapılan detaylı araştırma neticesinde keçileri çalan şüphelilerin H.İ.T ve S.T. isimli şahıslar oldukları ve hayvanları çaldıktan sonra Bilecik’in Söğüt ilçesinin Hamitabat mahallesinde M.I isimli şahsa 5 bin 500 liraya sattıkları tespit edildi.

 Şüpheliler yakalanarak gözaltına alınırken çalınan hayvanlar ise M.I. isimli şahsın evinde bulunarak muhafaza altına alındı ve sahibine teslim edildi.


Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Son Güncelleme: 07.12.2020 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle