HASTANE KAVŞAĞINDA KAZA;3 YARALI

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralanırken, otomobilde sıkışan yaşlı kadını AFAD ekipleri kurtardı.

23 Temmuz 2015 Perşembe 06:11
3910 Okunma
HASTANE KAVŞAĞINDA KAZA;3 YARALI

 Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralanırken, otomobilde sıkışan yaşlı kadını AFAD ekipleri kurtardı.  

 

 

  Kaza, Bilecik merkez Devlet Hastanesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvarı üzerinde seyir halinde bulunan 16 TJ 138 plakalı otomobil sürücüsü Nihat Pulat Bilecik Devlet Hastanesine dönmek istedi. Bu sırada 6 Eylül Caddesinden, Bozüyük istikametine dönmek isteyen Cevat Turan yönetimindeki 11 EP 139 plakalı taşıma kamyonu, hastaneye dönmek isteyen otomobile çarptı.

 

 

 Çarpmanın etkisi ile otomobilde bulunan Perizade Söyler (41) kızı Gizem Söyler (11) ve Dursune Pulat (84) yaralandı. Ön koltukta oturan ve kaza esnasında sıkışan Dursune Pulat, olay yerine gelen AFAT ekipleri tarafından sıkışan otomobil kapısı, demir kesme aleti ile kesilerek kurtardı. Bilecik Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıları hayatı tehlikeleri bulunmadı belirtilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

  Kaza yapan yük kamyonunun arkasında seyir halinde bulunan otomobil sürücüsü, olay anını gördüğünü ve kamyon sürücüsünün kavşağa geldiği zaman frene basmadığı iddia ederek kazanın bu şekilde yaşandığı söyledi.

 

 

  Öte yandan, otomobil şoförü kazadan yara alamadan kurtulurken, hasta annesini hastaneye götürdüğü belirtildi. Yol bir süre trafiğe kapalı kaldıktan sonra araçların çekilmesi üzerine trafiğe açıldı.

 

 

 

Son Güncelleme: 23.07.2015 06:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle