HAMSU KÖPRÜSÜNE ÇIKAN VATANDAŞ ...!

Bilecik’te Hamsu Köprüsü’ne çıkarak intihar etmek isteyen vatandaşı, çevredeki bir vatandaş ikna ederek kurtardı.

11 Mayıs 2015 Pazartesi 12:32
4467 Okunma
HAMSU KÖPRÜSÜNE ÇIKAN VATANDAŞ ...!

 Bilecik’te Hamsu Köprüsü’ne çıkarak intihar etmek isteyen vatandaşı, çevredeki bir vatandaş ikna ederek kurtardı. 

 

 

  Edinilen bilgiye göre, Bilecik Gölpazarı ilçesi nüfusuna kayıtlı B.İ. (44) isimli bir vatandaş, Bilecik merkez Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan ve Hamsu deresini iki yakasını birbirine bağlayan Hamsu Köprüsü’nün korkuluklarına çıkarak intihar girişimine kalkıştı. Köprü üzerinden geçen Vahit Aydoğdu adlı vatandaş, köprünün dışında korkuluklarda gezerken “Hakkınızı helal edin, atlıyorum” diye seslenen B.İ. isimli vatandaşı fark etti.

 

 

Vahit Aydoğdu hemen korkulukların arasından bacaklarından yakaladığı şahsın atlamasını engellemeye çalıştı. Bu olay gören diğer vatandaşlar da Aydoğdu’ya yardımcı olunca şahıs yaklaşık 50 metre yükseklikten atlaması engellendi. İntihara kalkışan vatandaş, olayın bildirilmesinin ardından bölgeye gelen polis ekiplerine teslim edildi. Polisler ise bellerindeki kemeri vererek hala tehlikeli bölgede olan B.İ. adılı vatandaşı köprü korkuluklarına bağladılar. Daha sonra olay yerine gelen Bilecik Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, aletlerde korkuluklardaki teli keserek vatandaşı güvenli bölgeye çekti.

 

 

  Polis ekipleri tarafından polis otosuna götürülen Bilgili, yüzünü kapatarak sorulara yanıt vermedi. Vatandaşın, maddi sorunları olduğu için intihara kalkıştığı iddia edilirken, polis ekipleri olay esnasında çevrede güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Öte yandan bir süre trafiğe kapalı olan Bilecik- Bozüyük karayolu yaklaşık 10 dakika sonra akış verilebildi.

Öte yandan olay yerinde olası bir müdahaleye karşı NAK ekibi hazırda bulundu.

 

 

Son Güncelleme: 11.05.2015 12:32
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKIntiharKöprü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle