FECİ KAZA, 7 YARALI

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bir kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

12 Eylül 2015 Cumartesi 07:31
3296 Okunma
FECİ KAZA, 7 YARALI

 Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bir kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.  

 

 

  Edinilen bilgiye göre kaza, Bozüyük Çevre Yolu Eskişehir - Kütahya kavşağında meydana geldi. Yusuf G.(36) idaresindeki 38 YZ 962 plakalı otomobile, Eskişehir-Kütahya kavşağına geldiğinde dönüş istikametini karıştırınca arkadan gelen Murat T.(50) idaresindeki 66 AF 756 plakalı kamyonet arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobil sürücüsü Yusuf G. ile otomobilde yolcu olarak bulunan Emine G.(29), İnanur G.(1), Sıla G.(11), kamyonette yolcu olarak bulunan Tatlı T.(55), Seyfi T.(46), Ayşe T.(59) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavileri yapılan yaralıların hayati tehlikeleri bulunmazken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 12.09.2015 07:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle